Meghan se je ponovno izognila srečanju z Donaldom Trumpom

Meghan se je ponovno izognila srečanju z Donaldom Trumpom (foto: Profimedia) Profimedia
9. 12. 2019

Predsednik Donald Trump je ponovno obiskal Buckinghamsko palačo in vojvodinja Meghan Markle se je temu srečanju ponovno izognila.

Predsednik se je udeležil srečanja vrha Nata, kasneje pa se je skupaj z ženo Melanio Trump v Buckinghamski palači družil tudi s kraljevo družino. Njegova rojakinja Meghan je srečanje izpustila, saj sta si s princem Harryjem vzela šesttedenski dopust, na katerem se ne pustita motiti.

Ameriški predsednik in prva dama ZDA sta se poleg kraljice tako družila še s princem Charlesom in njegovo soprogo Camillo ter s Kate Middleton. Njen mož, princ William je druženje s Trumpom zamudil, saj se je mudil na uradnem obisku Omana in Kuvajta.

Predsednik Donald Trump in njegova žena sta obiskala London tudi v začetku junija. Donald in njegova družina, vključno z njegovimi štirimi odraslimi otroki so se takrat tudi srečali s kraljevo družino, na srečanju je bil prisoten tudi princ William. Med obiskom se jim je proti koncu pridružil tudi princ Harry, Meghan pa je srečanje preskočila, saj je bila takrat uradno še na porodniškem dopustu.

Tako, da pravzaprav ni bilo presenečanje, da se Meghan in Harry sprejema v palači tudi tokrat nista udeležila. Ampak ustavila pa se nista samo pri tem. Preskočila bosta tudi tradicionalno praznično večerjo pri kraljici doma na njenem posestvu Sandringham in na božično jutro ne bosta obiskala cerkve skupaj s člani kraljeve družine.

Priporočamo