Meghan se je spet uprla protokolu: Njena poteza povzročila dvigovanje obrvi!

Meghan se je spet uprla protokolu: Njena poteza povzročila dvigovanje obrvi! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 9. 2019

Že kmalu po tem, ko se je izvedelo, da je dekle princa Harryja, je Meghan Markle zaprla vse svoje profile na družbenih omrežjih. Tudi njen blog z naslovom The Tig ni bil nobena izjema.

Stroga pravila kraljeve družine namreč nalagajo, da člani družine ne smejo imeti osebnih profilov na družbenih omrežjih in splene strani, na katerih bi delili zasebne informacije, politična stališča in ostala svoja osebna mnenja.

A zdaj se je zgodil preobrat - Meghanin menadžer Andrew Meyer je vložil zahtevo za pravico do domene "The Tig" do leta 2021. Tako je nihče ne bi mogel uporabljati brez vojvodinjinega dovoljenja. Novica pa je sprožila govorice, da bi lahko Meghan spet začela pisati blog, na katerem bi promovirala svoje človekoljubne projekte. Vir, ki je blizu kraljevi družini, je ob tem dejal, da bi lahko The Tig igral pomembno vlogo pri promocijih Meghaninih ciljev in prizadevanj.

Zahtevek, ki ga je vložil menadžer, se nanaša tudi na ime "Tigtots," tuji mediji pa poročajo, da bi to lahko bil blog, na katerem bo vojvodinja delila nasvete o vzgoji otrok. Pred kratkim se je vrnila s porodniškega dopusta in se takoj lotila novih projektov. Samo čas pa bo pokazal, ali se bodo ugibanja medijev izkazala za resnična.

Priporočamo