Meghan (spet) tarča kritik zaradi življenjskega sloga hollywoodske zvezdnice

Meghan (spet) tarča kritik zaradi življenjskega sloga hollywoodske zvezdnice (foto: Profimedia) Profimedia
26. 3. 2019

Strokovnjakinja za kraljevo družino in urednica knjig o življenju na kraljevem dvoru, Anna Pasternak, je kritizirala vojvodinjo Meghan zaradi njenega življenjskega sloga, poročajo tuji mediji.

"Mislim, da bi Meghan morala dojeti, da ne more živeti v kraljevi družini kot hollywoodska zvezda. Življenje v monarhiji zahteva drugačno vedenje," pravi Pasternakova. Pravi, da Meghan ne razume, da ne more biti mednarodna zvezda na globalnem odru, saj so prave zvezde kraljica, princ Charles, potem pa William in Kate. "Oni morajo biti zvezdniki, to zagotavlja kontinuiteto monarhije."

Dodaja še, da Meghan ne more imeti vsega - tako svobodo kot privilegije, ter da tako življenje ni pravljica. "To mora spoznati in sprejeti vse posledice," pravi Pasternakova, ki je prav tako komentirala razkošno zabavo ob prihodu Meghaninega otroka v New Yorku.

Po njenem mnenju je bila zabava odraz zelo slabega okusa. Ko je država v stanju hude izčrpanosti in v finančnih težavah, se ji ne zdi primerno organizirati tako zabavo. "Ne morete v enem trenutku govoriti ljudem, naj pazijo na okolje, reciklirajo plastiko, potem pa najeti zasebno letalo in se z njim odpraviti na razkošno zabavo za svojega nerojenega otroka v New Yorku," je bila odločna Pasternakova.

Priporočamo