Meghanin stari CV: Na plano prišle njene nove (a stare) veščine - obvlada tudi borilni šport!

Meghanin stari CV: Na plano prišle njene nove (a stare) veščine - obvlada tudi borilni šport! (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2020

Čeprav sta s soprogom prenehala opravljati kraljeve dolžnosti, zanimanje za Meghan Markle ne pojenja.

Še vedno je tarča pozornosti javnosi in kritikov, ki veselo pograbijo vsako novico o njej. Tako so zdaj na plano vnovič "privlekli" njen stari življenjepis, ki se je sicer v javnosti pojavil že predlani, a takrat ni požel velikega zanimanja.

Tuji mediji pa so spet nekolikanj spomnili nanj. Tokrat so se lotili vsake zapisane postavke in razkrili doslej še neodkrite Meghanine veščine. V dokumentu, ki ga je uredila, preden je postala članica kraljeve družine, je zapisano, da govori več jezikov, kar niti ne preseneča. A zanimivo je, da je trenirala borilne športe, še posebej kickboxing, ki ga je navedla v kategoriji "posebne veščine."

Njen nekdanji trener Jorge Blanco pa se je razgovoril o tem, kako ji je to šlo od rok. "Z njo sem treniral, ko je bila v Torontu med snemanjem serije Suits. Trenirala sva borilne veščine, malo sva boksala, trenirala pa sva tudi kickboxing. Bila je odlična, super sva se ujela, pogovarjala pa sva se v španskem jeziku. Nikoli si ne bi mislil, da bo postala princesa," je že pred časom dejal Jorge za španski Vanity Fair.

Meghan je v CV-ju med drugim poudarila, da obvlada plesne veščine, med jeziki pa je izpostavila znanje francoščine in španščine. Brez dvoma ji bo njeno znanje prišlo še kako prav. Še posebej, če ga bo znala nadgraditi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri