Meghanina mama Doria že v Londonu v pripravah na vlogo babice!

Meghanina mama Doria že v Londonu v pripravah na vlogo babice! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2019

Mama vojvodinje Meghan Markle je prispela v London. Doria Ragland je odpovedala svoje ure joge, najela sprehajalko psov in prijateljem prepustila skrb za njen dom v Los Angelesu.

Britanski mediji so ob tej novici zastrigli z ušesi (no, z novodobnimi peresi oziroma tipkovnicami) in začeli spet špekulirati, da bo Meghan zdaj-zdaj rodila.

"Tako kot vsaka mama si tudi Doria želi biti ob svoji hčerki v tako pomembnem življenjskem trenutku," je za tabloid The Sun dejal neimenovani vir.

Meghan naj bi rodila na njenem novem domu v Frogmore Cottageu, kamor sta se pred kratkim preselila z njenim možem, princem Harryjem. Zaradi morebitnih zapletov pa nista povsem izključila možnosti, da bi porod potekal v porodnišnici.

Tudi kraljica Elizabeta II., njena tašča, je svoje otroke rodila doma, ali v Buckinghamski palači ali pa v rezidenci Clarence. Pred časom so tako mediji ugibali, da se Meghan hoče s tem, da gre po njenih stopinjah, kraljici dodatno priljubiti.

Seveda pa Britanci brez protokola preprosto niso Britanci. Tudi pri kraljevih porodih veljajo posebna pravila. Ko kraljevi otrok priveka na ta svet, mora biti o tem najprej obveščena kraljica, ki dobi vse podatke, povezane z otrokom. Šele nato se informacije delijo z javnostjo. In še: če se otrok rodi pred 8. uro zjutraj, se kraljice ne sme prebuditi, temveč morajo z veselo novico počakati.

Priporočamo