Meghanino pismo očetu je prišlo v javnost: "Tvoja dejanja so mi zlomila srce!"

Meghanino pismo očetu je prišlo v javnost: "Tvoja dejanja so mi zlomila srce!" (foto: Profimedia) Profimedia
11. 2. 2019

Vojvodinja Meghan Markle si močno prizadeva vzpostaviti normalen odnos s svojim očetom Thomasom, vse odkar se je poročila s princem Harryjem, a ji žal ne gre najbolje od rok.

"Če me imaš rad, kot govoriš novinarjem, prosim te, nehaj. Prosim te, pusti nam, da živimo svoje življenje v miru," je Meghan zapisala v pismu očetu Thomasu. V pismu očeta prosi, naj neha medijem lagati o njenem vedenju, odkar se je preselila v Buckinghamsko palačo. A Thomas je naredil ravno obratno: njeno pismo je dal medijem, objavil pa ga je Daily Mail.

"Njen ton v pismu sploh ni spravljiv," je dejal Thomas in predal pismo, dolgo pet strani, novinarjem. Meghan je v tem pismu očetu napisala vse, kar jo muči v zvezi z njunim odnosom. "Tvoja dejanja so mi zlomila srce. Ne samo zato, ker si povzročil nepotrebno bolečino, ampak tudi zato, ker si se odločil govoriti laži. To pa je nekaj, česar nikoli ne bom dojela," je med drugim zapisala vojvodinja.

"S Harryjem sva ti ponudila pomoč, ko si doživel dva srčna napada in po tem, ko si dejal, da ne moreš priti na poroko. Ni res, da te nikoli nisem skušala kontaktirati, ti si me zavrnil, ko sem hotela govoriti s tabo," piše Meghan. Očeta je tudi prosila, naj preneha podpirati njeno polsestro Samantho v nadaljnjem poniževanju.

Čeprav je očitno, da si Meghan želi zgladiti zadeve znotraj svoje družine, slednja skoraj vedno naredi ravno obratno - s svojimi dejanji še poveča razdor med njimi.