Mel B (Spice Girls) odšla na odvajanje od alkohola in seksa

Mel B (Spice Girls) odšla na odvajanje od alkohola in seksa (foto: Profimedia) Profimedia
29. 8. 2018

Melanie Brown oziroma Mel B je sporočila, da se je pridružila programu za rehabilitacijo, da bi se znebila odvisnosti od alkohola in seksa.

Tako se je odločila po zelo napornih šestih mesecih, ko je pisala svojo avtobiografijo, poroča Guardian. "Bilo je zelo travmatično znova preživljati vse tisto, kar sem preživela, ko sem bila  nasilni zvezi, in se znova soočati z vsemi temi težavami," je dejala Mel.

Pevka je tudi dejala, da so ji diagnosticirali posttravmatski stresni sindrom ter dodala, da se zaveda, da je padla v krizo. "Pila sem alkohol, da bi ublažila bolečino," je rekla Mel B.

Pevka je bila poročena s filmskim producentom Stephanom Belafontejem, zakon pa je trajal deset let, do leta 2017. Po razhodu je Mel za bivšega moža zahtevala prepoved približevanja, obtožila ga je verbalnega, fizičnega in psihičnega nasilja.

Primer je prišel na sodišče, a sta se uspela pogoditi. Pozneje je dejala, da jo je vse skupaj zelo izčrpalo - tako fizično kot psihično. Mel B ima tri otroke, od tega enega z Belafontejem. Na odvajanje je šla, ker hoče postati boljša oseba zase, za svoje otroke, družino in za vse ljudi, ki jo imajo radi in jo podpirajo.

Priporočamo