Mel B: Zaradi soproga tik pred bankrotom

Mel B: Zaradi soproga tik pred bankrotom (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
18. 7. 2017

Tudi to se zgodi, da kdo od zvezdnikov potroši ves denar, ki ga je zaslužil med svojo kariero. In prav to se zdaj dogaja nekdanji članici skupine Spice Girls, Mel B.

Melanie Brown (42) je bila nekoč srečno poročena s Stephenom Belafontejem (42). Lepotec bolj ali manj ni počel drugega, kot zapravljal ženin denar. No, tudi ona za njim ni zaostajala in prihranki so počasi kopneli. V najboljših časih naj bi bila pevka težka kar 50 milijonov dolarjev in res je neverjetno pomisliti, da je nekdo sposoben ves ta denar pognati skozi okno. Ker pa sta oba živela na res visoki nogi, se je zgodilo natanko to. Denar je skopnel. Pa čeprav trenutno 'spajsica' kot članica žirije Amerika ima talent na oddajo dobi 220.000 dolarjev. Na svojem računu naj bi imela le nekaj tisoč dolarjev, ker gre vse preostalo za plačilo dolgov.

Pred kratkim sta se nekdanja zakonca tudi znašla na sodišču, saj Belafonte želi, da mu Mel B plačuje alimentacijo, ker je sam brez zaposlitve. Ona pa trdi, da je dala vlogo za ločitev, ker je bil mož psihično in fizično nasilen. Mel je v sodni dvorani sedela nasproti Stephenu in to je bilo prvič, da sta se po ločitvi tudi srečala.

Mel B ima zelo rada drag nakit, zlasti če je okrašen z diamanti. Tako ima kar nekaj nesramno dragih kosov nakita, za katere je odštela neverjetne vsote. Poleg tega je nora tudi na ure Rolex in na pregrešno drage torbice. Svojo družino in sorodnike je vozila na luksuzne počitnice. Vedno so leteli z zasebnim letalom, nastanjeni pa so bili le po najboljših svetovnih hotelih. Privoščila si je tudi prileteti na drug konec države, samo da bi šla na primer na koncert prijateljice Jennifer Lopez.

Zakonca sta nekoč imela v lasti tudi vikend v Miamiju, vreden več kot tri milijone evrov. Nekdanjemu soprogu pa je Mel B kupila tudi zasebni otok, zato da bi imela dovolj zasebnosti. Veliko denarja je šlo tudi za šolanje pevkine hčerke in pa za draga oblačila, ki jih je Mel kupovala, kot za stavo. Nekaj denarja je skopnelo, ko je hotela financirati svojo solo kariero, ki pa ni obrodila sadov, pa tudi Stephenovi poslovni načrti so se, bolj kot ne, izjalovili. Žalosten konec strastne ljubezenske zgodbe, ki se zdaj nadaljuje po sodiščih. Kako se bo končala, ne ve nihče. Dejstvo je le, da sta oba povsem brez denarja.

Sandra Bratuša

Priporočamo