Mel Gibson je pri 61-tih že devetič postal očka

Mel Gibson je pri 61-tih že devetič postal očka (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
12. 2. 2017

Hollywoodski velikan Mel Gibson je srečen, kot že dolgo ni bil. In za srečo ima zelo dober razlog. Njegova 34 let mlajša srčna izbranka Rosalind Ross mu je namreč povila zdravega sinčka, ki je že njegov deveti otrok.

Potem ko je Rosalind Ross, 26-letno dekle slovitega ameriškega igralca in filmskega ustvarjalca Mela Gibsona, 20. januarja v Los Angelesu povila njunega prvega skupnega otroka, je zvezdnikov predstavnik dejal, da je njegov varovanec povsem iz sebe od sreče. Rosalind in Mel, ki sta v razmerju od leta 2014, sta se razveselila dečka, ki sta mu nadela ime Lars Gerard. "Mama in otrok sta že doma, staršem pa pri skrbi za dojenčka pomagata Melova in Rosalindina družina. Naraščaja se veselijo tudi starejši bratje in sestre," pa je povedal vir, ki je blizu hollywoodskemu zvezdniku.

Za Gibsona, ki je na začetku meseca dopolnil 61 let, je to že deveti otrok. Z nekdanjo soprogo Robyn Moore, s katero je po zakonskih vodah plul dobrih 26 let, ima sedem potomcev, Hannah, Edwarda, Christiana, Williama, Louisa, Mila in Thomasa. Najstarejša Hannah se je rodila leta 1980, najmlajši Thomas pa leta 1999. Ker nekdanja zakonca nista podpisala predporočne pogodbe, je Robyn ob ločitvi, ki je uradna postala šele 23. decembra 2011, menda dobila kar 400 milijonov ameriških zelencev! Aprila 2009, slaba tri leta po tem, ko je razpadel njegov dolgoletni zakon, se je na rdeči preprogi prvič pojavil z novo spremljevalko, 14 let mlajšo rusko pianistko Oksano Grigorievo, ki mu je 30. oktobra 2009 povila deklico Lucio. Že aprila 2010 je njuno razmerje, ki naj bi ga zaznamovalo tudi Melovo nasilje, razpadlo, nato pa sta se zapletla v pravo vojno, v kateri sta drug za drugega zahtevala prepoved približevanja. Zvezdnik, ki je imel nekoč resne težave z odvisnostjo od alkohola, večkrat pa je prišel tudi v navzkrižje z zakonom, danes trdi, da se je v zadnjih desetih letih veliko ukvarjal s seboj in da je končno zadovoljen s svojim življenjem. "Namerno sem se potuhnil in izoliral. Nisem hotel opraviti dvotedenske rehabilitacije, tako kot nekatere zvezde, in potem spet vsega zasr...i. Dal sem si dovolj časa, da sem se v popolnosti spravil v red," pojasnjuje novopečeni devetkratni očka.

Tim Jeras