Mel Gibson v samo osmih tednih shujšal za 14 kilogramov

Mel Gibson v samo osmih tednih shujšal za 14 kilogramov (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
23. 10. 2018

Avstralski igralec Mel Gibson je shujšal 14 kilogramov in je ponovno v odlični formi. 

In to vse zaradi povsem naključnega srečanja …

Legendarni igralec Mel Gibson je pri svojih 62 letnih doživel ponoven razcvet. Shujšal je 14 kilogramov in se odlično počuti. “Bolje spim in hrbet me ne boli več,” pravi igralec, ki mu je nazaj v formo pomagala avstralska strokovnjakinja za zdravo življenje. V pasu je izgubil kar 28 centimetrov. “Dolgo sem se boril z odvečnimi kilogrami, a mi je neko slučajno srečanje v eni od restavraciji v Sydneyju spremenilo življenje,” pravi Mel.

Takrat je namreč spoznal Samantho Jackson (45), ki je specializirana za zdravo prehrano in zdrav način življenja nasploh. Obljubila mu je, da mu bo pomagala s svojimi nasveti. In očitno ji je odlično uspelo. “V samo osmih tednih sem shujšal za ne­verjetnih 14 kilogramov in vsa oblačila mi končno dobro stojijo,” je zadovoljen Mel in dodaja, da je občutek neverjeten. “Zdrav sem, jem bolj pogosto kot prej in tudi bolj kakovostno. Vsak dan pijem proteinske napitke in tudi telovadim. Predvsem pa imam več energije kot prej.”

In kakšen je njegov jedilnik? Za zajtrk poje omleto s paradižnikom in papriko, za kosilo piščanca s šparglji, z brokolijem, grahom in sladkim krompirjem, idealna večerja pa je sestavljena iz lososa na žaru, malo krompirja in zelene solate. Mel in Samantha sta nenehno v stikih, pošljeta si tudi po 30 sporočil na dan. Sicer pa je Mel še vedno srečen s svojo mlado izbranko Rosalind Ross (27), s katero ima enoletnega sina Larsa.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografiji: Profimedia

Priporočamo