Mel Gibson: Ženske po tekočem traku

Mel Gibson: Ženske po tekočem traku (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Story
19. 11. 2012

Mel Gibson (56), zvezda filmov Pobesneli Max, Smrtonosno orožje, Pogumno srce in številnih drugih, nenehno polni naslovnice revij po svetu. Kar nekajkrat so ga v zadnjem času fotografirali v družbi novega dekleta, igralke in kaskaderke Ashley Cusato (38).

Skupaj naj bi bila nekaj več kot mesec dni. Lepotica se je v glavnem pojavljala v epizodnih vlogah kot dvojnica slavnih igralk, na primer Emily Deshanel (36) in Denise Richards (41). Igralka ima ta hip veliko opravka s treningi, saj se pripravlja na izpit za črni pas v karateju. Nekoč pa je bila tudi odlična plavalka.

Mel Gibson pa je lani, po dveletnih bojih na sodišču, končal svoj zakon z Robyn Moore Gibson, ki je trajal kar 31 let. Šlo je za najdražjo ločitev. Premoženje Mela Gibsona je bilo ocenjeno na 850 milijonov dolarjev. Ko se je leta 1980 poročil z Robyn, nista podpisala nobene predporočne pogodbe, po kalifornijskem zakonu pa njej pripada polovica imetja.

In kaj je bil glavni razlog za ločitev? Ne dej-stvo, da je Mel zelo rad pogledal v kozarec in so ga policisti nemalokrat ujeli, ko je vozil v vinjenem stanju ... Počilo je zaradi njegovega prešuštva z rusko pianistko Oxano Grigorievo. Mel je priznal krivdo, da je on tisti, ki je povzročil celotno zmedo, in v neki televizijski oddaji, kjer je nastopil kot gost, je prvič povedal tudi, da z Oxano pričakujeta otroka.

A ljubezen ni dolgo trajala. Samo leto dni po rojstvu deklice Lucy je Mel zapustil Oxano. Na dan pa je prišel tudi njegov nasilniški značaj. Pianistka ga je namreč tožila zaradi fizičnega nasilja, ki ga je morala trpeti ob njem. Vse skupaj je podkrepila tudi s posnetki, s katerih je bilo razvidno, kako ji igralec grozi. Med sojenjem se je Mel pogodil s tožilci in priznal, da je Oxano med prepirom dvakrat tudi udaril.

Sodnik mu je zato naložil obvezno zdravljenje v programu za brzdanje besa. Poleg tega mu je dosodil tudi 16 ur družbenokoristnih del in kazen 400 dolarjev. Po koncu ljubezni z Oxano se je Mel zagledal v grško manekenko Stello Mouzi in pozneje še v italijansko pevko Nadio Lanfranconi.

In koliko časa bo trajala romanca z igralko Ashley Cusato? Tega ne more vedeti nihče. Niti sam Mel ne. No, v tej zvezi pa igralec ne bo mogel biti preveč nasilen, saj lepotica obvlada borilne veščine in bi ga verjetno lahko zelo hitro onesposobila.

Nova Story že v prodaji

Story