Melania in Barron ostajata v New Yorku

Melanie ne skrbi zgolj to, da bo Barronu zamenjava šole med šolskim letom povzročilo motnje v vsakdanjem življenju, ampak tudi to, da bo deček postal tarča medijev.
 (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
24. 11. 2016

Barron, sin na novo izvoljenega predsednika ZDA Donalda Trumpa, bo z mamo Melanio še nekaj časa živel v osrčju New Yorka, kjer obiskuje zasebno šolo, za katero naj bi Trumpovi na leto plačali 40 tisoč dolarjev.

Desetletni Barron je zdaj sredi šolskega leta, zato ga starši povsem upravičeno še ne želijo vpisati v novo zasebno šolo.
Šola, ki jo obiskujejo otroci predsednikov

Novico, ki je v neprijeten položaj spravila predvsem tajno službo, je pred kratkim razkril Donald Trump, ki se bo po zaprisegi konec januarja nemudoma preselil v Belo hišo v Washington. Desetletni Barron je zdaj sredi šolskega leta, zato ga starši povsem upravičeno še ne želijo vpisati v novo zasebno šolo. Mediji poročajo, da bosta tako Melania kot Barron še vsaj šest mesecev v New Yorku, živela pa naj bi kar v Trump Towerju, kjer ima družina svoje 'zlato gnezdo'. Osnovna šola, ki jo obiskuje deček, je na Manhattnu, in sicer blizu Centralnega parka, zato se bo treba za varovanje sina ameriškega predsednika temeljito potruditi. Poročajo namreč, da je šola tik ob prometni cesti. Doslej je Barron v šolo hodil v spremstvu svoje mame, zdaj pa se bodo stvari gotovo spremenile, saj se bo poostrilo tudi njegovo varovanje. Melanie ne skrbi zgolj to, da bo Barronu zamenjava šole med šolskim letom povzročila motnje v vsakdanjem življenju, ampak tudi to, da bo deček postal tarča medijev. Ljudje, ki jo poznajo, pravijo, da se bo problematiki ponovno posvetila ob koncu šolskega leta, do takrat pa stvari ostajajo iste. Podobna situacija je doletela Michelle Obama, ki je po zaprisegi moža celo želela ostati v Chicagu s hčerkama. Pozneje si je vseeno premislila in družina je kmalu živela skupaj v Beli hiši. Varnostni in logistični prijemi okoli Trump Towerja bodo tako morali biti skrbno načrtovani, saj bodo policiji in tajni službi nedvomno povzročali veliko težav. Domovanje Trumpovih je namreč na Peti aveniji, ki je 'arterija' Velikega jabolka.

Napisala Manja Stević
Fotografije Profimedia

Značke: Melania Trump
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story48/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 48/2016

Story 48/2016, od 24. 11. 2016