Melania in Donald Trump: V Beli hiši živita drug mimo drugega, skoraj se ne vidita

Melania in Donald Trump: V Beli hiši živita drug mimo drugega, skoraj se ne vidita (foto: Profimedia) Profimedia
8. 5. 2018

Ameriški mediji že dlje časa pišejo o tem, da v zakonu ameriškega predsednika Donalda Trumpa in prve dame ZDA Melanie Trump ne cvetijo rože. No, nove podrobnosti iz njunega zakonskega življenja pa bodo marsikoga presenetile.

Ameriški dnevnik Washington Post se je tako uspel dokopati do novih sočnih podrobnosti iz zakona ameriškega predsedniškega para. Par se že nekaj časa več ne trudi skriti ohlajenih odnosov, v vsem pa najbolj trpi prav prva dama Melania Trump.

Novinarjem Washington Posta so tako njuni bližnji sodelavci izdali, kako v resnici poteka njun vsakdan.

Donald Trump tako vstane že ob pol šestih zjutraj in najprej prebere in pogleda vse domače in tuje novice, nato si vzame čas za Twitter, zatem sledijo objave novih statusov.

Melania Trump vstane nekoliko kasneje, potrebno pa je omeniti, da par ne spi v isti spalnici. Prva dama nato zbudi sina Barrona, s katerim skupaj zajtrkuje in ga pripravi za odhod v šolo.

S sinom edincem je Melania zelo povezana in ne skriva, da ga je večino časa sama vzgajala. "Donald mu ni menjal plenic, to me ne moti, to mi v resnici ni pomembno. Važno je samo to, da se dogovorite tako, da vam stvari najbolje odgovarjajo. Zelo pomembno pa je tudi to, da dobro poznate osebo, s katero ste v razmerju, z mojim soprogom zelo dobro veva, kakšni so najini vlogi," je dejala v intervjuju izpred treh let.

Kljub temu, da večino uradnih dogodkov in potovanj opravita skupaj, pa ju v prostem času skoraj ni mogoče videti skupaj. Melania je v enem od preteklih intervjujev že dejala, da sta z možem dve neodvisni osebi, ki drug drugemu dajeta veliko prostora.

Trump tako v prostem času uživa na Floridi, v Mar-a-Lagu, kjer igra golf s prijatelji in sodelavci. Melania pa tja ne zahaja, saj nima ne želje ne volje preživljati čas v elitnem Trumpovem resortu. Svoj prosti čas namenja sinu, s katerim veliko bereta.

Priporočamo