Melania in Donald Trump verjetno še nikoli nista bila tako stilsko usklajena, poglejte si ju

Melania in Donald Trump verjetno še nikoli nista bila tako stilsko usklajena, poglejte si ju (foto: Profimedia) Profimedia
22. 12. 2020

Odhajajoč predsedniški par se je v luči prihajajočih božično-novoletnih praznikov postavil pred fotografski objektiv.

Pri tem pa sta bila neverjetno stilsko usklajena, kot so ugotavljali uporabniki družbenih omrežij. Oba sta bila v črno-beli kombinaciji, Melania pa si je za to priložnost oblekla hlačni kostim, ki ga je kombinirala z elegantnimi salonarji, ki so postali že njen zaščitni znak.

Gre za njun uradni praznični portet, ki ga je Melania objavila na svojem Instagram profilu. Pred kratkim so pozornost pritegnili njeni lasje, saj se je odločila za svetlejšo barvo las - doslej rjavolaska je postala svetlolaska, saj so prameni, s katerimi je poživila svojo pričesko, skorajda blond.

Medtem ko nosi Donald klasično obleko, namesto kravate pa se je odločil za metuljčka, je Melania izbrala hlače z visokim pasom, ki so v tej sezoni zelo modne in lepo poudarijo njeno vitko postavo. Njena oprava je videti sila preprosta, a pušča zelo eleganten vtis. Nič čudnega ni, da se marsikatera dama, ko gre za oblačenje, zgleduje po njej, saj vedno zna izbrati kose, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

Priporočamo