Melania s sinom govori slovensko

Vir: Nova
16. 6. 2009

V Ljubljani so se sicer razširile govorice, da Melania nič kaj rada ne govori slovensko in da celo s prijatelji in nekdanjimi fanti komunicira v angleščini, a je zadnji teden veliko ameriških spletnih strani napisalo, da mali Trump govori kar tri jezike, med njimi tudi materni jezik, slovenščino.

Nekdanja manekenka, 39 let, rojena v Sevnici kot Melanija Knavs, je pred tremi leti ameriškemu nepremičninskemu magnatu Donaldu Trumpu rodila sina Barrona Williama.

Pred kratkim se je slavna družinica udeležila neke dobrodelne prireditve v znamenitem newyorškem Metropolitanskem muzeju. Ko sta se Donald in Melania ustavila pred gručo novinarjev, se je Slovenka zelo razgovorila in pohvalila, kako krasnega sinčka ima.

»Barron je res poseben fantek, ves čas govori. Pri treh letih zna že tri jezike. Govori moj jezik, torej slovenskega, poleg tega pa tudi angleškega in francoskega,« piše na strani perfectpeople.net

Melania je sicer priznala, da razmišlja o novem naraščaju: »Že pri dveh fantih, Donaldu in Barronu, imam polne roke dela. Nikoli ne reci nikoli za še enega otroka, a tudi dva mi povsem zadostujeta.«

Priporočamo