Melania Trump blestela v temni obleki, Tiffany Trump pa v beli

Melania Trump blestela v temni obleki, Tiffany Trump pa v  beli (foto: Profimedia) Profimedia
7. 2. 2019

Ameriški predsednik Donald Trump je pred kongresom imel govor o stanju v državi, med občinstvom pa se je zbrala tudi njegova družina.

Govoru so prisostvovali Melania Trump s sinom Barronom, njegovi otroci iz prvega zakona z Ivano Trump (Donald Jr. in Eric s partnerkami) ter Tiffany Trump, ki jo je dobil v zakonu z Marlo Maples.

Prav Tiffany pa je z izborom obleke pritegnila največ pozornosti. Medtem ko se je Melania skupaj z drugimi ženskimi člani družine odločila za kombinacijo v temni barvi, je Tiffany naravnost bodla v oči v belem kompletu. Zato so se takoj pojavila ugibanja, da je s tem podprla demokrate, ne pa svojega očeta, sicer republikanca.

Tiffany Trump

Vse pripadnice demokratov so se namreč odločile za bela oblačila, medtem ko so moški nosili bele trakove - vse zaradi stote obletnice sprejema 19. amandmaja, s katerim so ženske dobile volilno pravico. Zato ne čudi dejstvo, da so se takoj pojavila ugibanja, ali je hotela Tiffany tako očetu sporočiti, da je na strani njegovih političnih nasprotnikov ali pa gre za nenamerno modno izbiro, brez kakršnega koli političnega predznaka.

Ne glede na vse pa se lahko mirno strinjamo, da so bile dame videti naravnost odlično, kot se za priložnost tudi spodobi.

Priporočamo