Melania Trump: “Donald bo ameriški predsednik!”

Melania Trump: “Donald bo ameriški predsednik!” (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
13. 3. 2016

45-letna slovenska lepotica Melania Trump, nekoč Knavs, danes poročena z gradbenim mogotcem, multimilijarderjem Donaldom Trumpom, s katerim ima devetletnega sina Barrona, že nestrpno pričakuje novembrske predsedniške volitve v Združenih državah Amerike.

69-letni ameriški mogotec Trump, ki s svojimi nastopi brez cenzure in z rasističnimi, nestrpnimi in nacionalističnimi izpadi ne ostane dolžan prav nikomur, je v predsedniški kampanji izjemno uspešen. Na poti do osvojitve predsedniške nominacije republikancev je do danes po mnenju medijev in političnih analitikov upravičil vlogo favorita, saj si Združene države Amerike po pisanju najuglednejših in najbolj branih svetovnih gospodarskih medijev želijo velike spremembe. Trumpa Američani po eni strani kujejo v zvezde, po drugi jim s svojimi zmagami para živce. A dejstvo je, da je na poti do Bele hiše na vseh političnih zborovanjih zelo uspešen, pravzaprav nad pričakovanji. Pri zmagah v različnih volilnih okrajih za zdaj nima konkurence in ni kandidata, ki bi mu dihal za ovratnik in ga ogrožal. Na njegovi poti pa mu vedno, največkrat v elegantni rdeči modni opravi, ob strani stoji njegova žena Melania, ki ji je ob eni izmed zmag namenil zelo laskave besede. "Kaj vse mora prenašati! Ampak že na začetku mi je povedala, da bom, če se bom odločil za predsedniško kandidaturo, zmagal. In hvala, Melania, res hvala," je dejal in požel huronski aplavz svojih podpornikov.

Po stopinjah Jackie Kennedy

Medtem ko je bila prelestno lepa Slovenka Melania na začetku predsedniške kampanje bolj v ozadju, je v zadnjem času v prvem planu in ni ga svetovnega medija, ki je ne bi že videl kot prvo damo Amerike oziroma marketinško dodobra premišljeno Trumpovo blagovno znamko, s katero bo v jesenskem odločilnem delu najverjetneje paral živce številnim Američanom. Trumpova je v novem delu osvajanja okrajev tudi pri govorniškem odru, kjer je direktna in hvali moža: "Neverjeten bo v vlogi predsednika. Je najboljši poslovnež in mojstrski pogajalec." In – bodimo realni – Melania bi bila v vlogi prve dame najverjetneje okronana za eno najlepših prvih dam na svetu, ki ima kaj pokazati, in najbrž bi po priljubljenosti dosegla – če ne kar presegla – nepozabno prvo damo Jackie Kennedy.

Značke: Melania Trump

Priporočamo