Melania Trump: Donald je zelo romantičen

Melania Trump (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
29. 1. 2013

Melania in Donald Trump sta spet blestela na njunem posestvu Mar-A-Lago, kamor sta prišla s svojim sinom Barronom, za katerega marsikdo pravi, da je mala kopija svojega očeta. Družina pa ni prišla tja kar tako, temveč na konjske dirke, ki jih je Trump tudi organiziral.

Velika nagrada v preskakovanju ovir je pritegnila veliko znanih obrazov. Donald (66 let), njegova 42-letna Melanie in šestletni Barron so prišli dobro razpoloženi in oblečeni, kot se za tako prireditev spodobi. Melanie je blestela v preprosti beli obleki in v salonarjih, Donald je imel seveda temno modro obleko, sina pa sta oblekla v bele bermudke, belo majico in bele mokasine.

Mali Barron je Donaldov peti otrok in najmlajši med njimi. Preostali otroci so 35-letni Donald Jr., 31-letna Ivanka, 28-letni Eric in 19-letna Tiffany Trump. Najstarejši trije otroci so iz Donaldovega zakona z Ivano, od katere se je ločil leta 1992. Čez tri leta se je milijonar poročil z Marlo Maples, s katero je dobil Tiffany. Ločila sta se leta 1999. No, z Melanie pa se je poročil leta 2005.

Kakor piše v Palm Beach Postu, naj bi si dirko ogledalo 600 gledalcev, vsak pa je moral za svoj sedež plačati 1.250 dolarjev. Tako so si lahko ogledali hčerko Brucea Springsteena, Jessico, ki je tudi tekmovala, in preostalih 35 skakalcev, ki so se odzvali povabilu na dobrodelni dogodek.

Donald Trump je tudi sicer zelo zaposlen moški, ki pa nekako vseeno ohranja zdrav odnos s svojo soprogo. K temu veliko pripomore tudi Melanie sama, saj pravi, da jima uspeva usklajevati poslovno življenje z zasebnim, ki se veliko suka okoli vzgoje njunega sina Barrona.

"Moram pa priznati, da je Donald zelo romantičen moški, ko sva sama doma," pravi Melanie. "Mogoče vzdržujeva romantiko malce drugače kot povprečni pari. A najin odnos je enkraten in v njem sva oba zelo neodvisna. Vsak ima zelo rad tisto, s čimer se ukvarja poslovno, in to je velikega pomena. Prav tako imava enkraten zakon. Kadar sva skupaj, čas preživiva zelo kakovostno, in skoraj vedno skupaj z najinim sinom Barronom," zatrjuje Melanie.

Lepo je vedeti, da nekomu v tem svetu zvezdništva uspe ohraniti zakon. Donald je Melanie spoznal, ko je bila manekenka v 90 letih prejšnjega stoletja. Zaročila sta se leta 2004 in naslednje leto je sledila pravljična poroka.

"Z Donaldom rada hodiva v kino, rada hodiva na večerje v dvoje ali pa s prijatelji," opisuje Melanie prosti čas, ko ga lahko imata z možem samo zase. "Veliko časa pa preživiva tudi v Mar-A-Lagu skupaj s sinom, kjer se veliko ukvarjamo s športom. Pravzaprav nam je lepo, kjerkoli že smo, samo da smo skupaj."

Ko dela, Melanie res ves svoj navdih in nadarjenost usmeri v oblikovanje nakita. "Rada rišem nakit, s katerim se lahko ženske malce razvajajo. Je razkošen, a še vedno dostopen, saj večina kosov stane manj kot 200 dolarjev," je na svojo linijo QVC ponosna Melanie. Prav zdaj je na trg poslala novo kolekcijo.

"Zelo dobro se počutim, ko moje skice oživijo in ko vidim, kako nastaja nakit," je ponosna Melane in zatrjuje, da so vse kreacije res njene in da ni samo posodila svojega imena nakitu, ki bi ga izdelovali in oblikovali drugi. "Ves nakit oblikujem sama, ker bi sama tudi vsak kos nosila."

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story