Melania Trump izdala recept za lep videz

Melania Trump (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Story
14. 4. 2013

Melania Trump je pred kratkim odprla svojo novo spletno stran in lansirala novo kozmetično linijo, na katero je še posebno ponosna.

Ker je bila nekoč manekenka, za svojo kožo že od nekdaj zelo skrbi. "Že ko sem bila najstnica in sem začenjala manekensko kariero, sem skrbela za svoj videz. Nisem bila veliko na soncu in vedno sem pazila, da svojo kožo dovolj vlažim z vlažilnimi kremami," pravi Melania.

Skrb za kožo se pri njej začne takoj, ko se zbudi. Najprej si osveži obraz s tonikom, ki vsebuje vitamin C, nato pa nanese kremo z vitamini A, C in E. "Pomembno je, da je moja koža navlažena ves dan. Poleg tega pa vedno pred spanjem poskrbim, da z obraza odstranim vsa ličila," dodaja bogatašinja.

Tako se je odločila, da se bo tudi sama podala v kozmetične vode. S strokovnjaki je ustvarila linijo krem za nego obraza, ki nosi njeno ime, in sicer Melania Beauty Caviar Complexe C6™ Collection. "Ustvarila sem linijo krem, obogatenih s kaviarjem in vitamini. Z njimi naj bi kožo obogatili, navlažili in obnovili."

Za zajtrk popije vitaminski napitek

Pred kratkim Melania na svoji Facebookovi strani objavila, da vsako jutro popije zdrav napitek, in takoj so se vsule prošnje, naj pove recept zanj. Tako je zapisala, da si zmiksa sveže bio sadje in zelenjavo: špinačo, zeleno, korenje, borovnice, jabolko, pomarančni sok, limonin sok, nemastni jogurt, olivno olje, omega-3, vitamin D, laneno seme.

"Najboljši nasvet, ki mi ga je dala mama, je: Če boš znala skrbeti zase, boš znala poskrbeti tudi za druge," pravi Melania.

Značke: Melania Trump
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 16/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 16/2013

Story Story 16/2013, od 10. 04. 2013