Melania Trump laže o diplomi!

Melania Trump (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
23. 5. 2013

Melania Trump je najverjetneje najbolj znana Slovenka v visoki svetovni družbi. To je postala tisti hip, ko ji je uspel veliki met in je omrežila najbolj razvpitega ameriškega poslovneža Donalda Trumpa ter postala njegova žena.

Melania ima sicer precej novo spletno stran oziroma prenovljeno pred nekaj meseci. In čeprav se že nekaj časa govori o njenih izmišljotinah, da je diplomirala na arhitekturi, bi lahko to zdaj s spletne strani umaknila, a tega vseeno ni storila.

"Melanija Knavs je rojena 26. aprila leta 1970. Kot fotomodel je začela delati pri 16 letih. Po pridobitvi diplome na fakulteti za arhitekturo v Ljubljani je razpeta med modnim svetom Pariza in Milana. Leta 1996 odide v New York in se tam ustali," tako piše na njeni uradni spletni strani.

Zanimivo je, da ji je uspelo diplomirati medtem, ko je že delala kot fotomodel, in da se je sošolci, ki naj bi študirali takrat kot ona, ne spomnijo. In tu se postavlja vprašanje, ali se je Melania zlagala svojemu možu Donaldu Trumpu, da je diplomirana arhitekta, v resnici pa ni končala niti 1. letnika na ljubljanski fakulteti?

Lepotica naj bi se namreč svojim ameriškim prijateljem in celo možu nenehno hvalila, da je diplomirana arhitektka. Sicer pa to niti ni tako težko - le kdo bi šel to preverjat in zakaj bi sploh dvomili o njenih trditvah. Toda mi smo lahko preverili, in sicer z vpisom njenega imena in priimka v Cobissovo bazo podatkov. Vanjo namreč redno vpisujejo diplomante zaradi lažje izposoje učnega gradiva. Njenega imena tam ni mogoče zaslediti.

Več v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 22/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 22/2013

Story Story 22/2013, od 22. 05. 2013