Melania Trump po travi lomila noge, Donald Trump pa tega ni niti opazil

Melania Trump po travi lomila noge, Donald Trump pa tega ni niti opazil (foto: Profimedia) Profimedia
24. 4. 2018

Ameriški predsednik Donald Trump in prva dama Melania Trump sta še enkrat več pokazala, da v javnosti delujeta vse prej kot usklajeno. Tudi ob obisku francoskega predsedniškega para ni bilo nič drugače, na trenutke pa se je zazdelo, da zakonca sploh ne znata biti v družbi drug drugega.

Ob obisku francoskega predsednika Emmanuela Macrona in prvega dame Brigitte Macron v ZDA, se je še enkrat več pokazalo, da sta zakonca Trump vse, samo usklajen par ne.

Ko so na vrtu pred Belo hišo posadili drevo, je francoski predsednik svojo ženo ves čas držal za roko in ji pomagal, da je lahko po travi hodila v visokih petah. Tega pa ni bilo mogoče opaziti pri ameriškemu predsedniškemu paru. Melania Trump je tako po travi ves čas hodila sama in lomila noge, Donaldu pa ni padlo na pamet, da bi svoji ženi nekoliko olajšal hojo in ji ponudil roko.

Ko je bilo drevo posajeno in je Brigitte stala ob predsedniku Trumpu, se je videlo, da ji je kar nekoliko nelagodno in da ne ve prav dobro, kaj storiti in kako se obnašati. Brigitte je čakala na pravi trenutek, nato pa hitro stopila do svojega moža in ga znova prijela za roko. Francoski predsedniški par je ves čas deloval zelo usklajeno in zaljubljeno, kar pa se nikakor ne bi moglo trdi za Donalda in Melanio.