Melania Trump spregovorila o kemiji med njo in Donaldom Trumpom

Melania Trump spregovorila o kemiji med njo in Donaldom Trumpom (foto: Profimedia) Profimedia
15. 12. 2018

Ameriška prva dama, Melania Trump, je na turneji po Afriki medijem postregla s prvim intervjujem, zdaj pa je znova spregovorila, tokrat za televizijsko hišo Fox News.

Za Melanio Trump je to šele drugi intervju v vlogi prve dame ZDA. Seveda je številne zanimalo, kaj bo ameriška prva dama povedala o odnosu s predsednikom Donaldom Trumpom, saj je bilo v zadnjih mesecih večkrat mogoče videti, da je njun odnos še kako napet, na dan pa je prišla tudi afera s porno zvezdnico.

Melania je voditelju Fox Newsa dejala, da je na prvem zmenku z Donaldom Trumpom začutila neverjetno kemijo, ki je bila obojestranska. Dodala pa je tudi to, da je dobro vedela, da bo leta 2016 postal ameriški predsednik. "Videla sem, kako se povezuje z ljudmi in kako se oni odzivajo nanj in takrat sem mu dejala, da bo v primeru kandidature za ameriškega predsednika zmagal, to sem enostavno vedela," je dejala Melania in dodala, da predsedniku večkrat svetuje. "Dajem mu svoje nasvete in mu iskreno povem, o čem razmišljam. Včasih me posluša, včasih pa tudi ne. Tudi jaz se ne strinjam vedno z njegovimi odločitvami in to mu tudi jasno povem."