Melania Trump tokrat v plašču, ki je požel modne kritike: Kakšen pa se zdi vam?

Melania Trump tokrat v plašču, ki je požel modne kritike: Kakšen pa se zdi vam? (foto: Profimedia) Profimedia
6. 1. 2021

Številnim modnim navdušencem se je njena kombinacija zdela nenavadna.

Marsikomu se zdi Melania Trump prava modna ikona, ki je znana po svojem elegantnem in izbranem slogu oblačenja. Pogosto se odloča za preproste kose, ki so vedno zelo kakovostni. Ker se kot prva dama poslavlja iz Bele hiše, se ameriški mediji v zadnjem času radi spomnijo na njene modne kombinacije, s katerimi je osvajala svet.

A pozorni so tudi na njen zdajšnji slog oblačenja, tako da jim ni ušla podrobnost, ki so jo opazili ob njeni vrnitvi s počitnic, ko je izbrala plašč, ki za njo ni ravno tipičen. Vajeni smo jo videti v elegantnih plaščih, ki pogosto spominjajo na obleke, saj so stisnjeni v pasu, ali pa v plaščih, krojenih tako, da so široki v spodnjem delu, kar še poudari njeno vitko postavo.

Zdaj pa je marsikoga presenetila, saj je na travnik Bele hiše stopila v modelu plašča, ki je precej drugačen - gre za predimenzioniran in dolg plašč blagovne znamke Balenciaga, ki ni krojen po telesu. Njegova oblika je široka, balonasta in z velikim ovratnikom. Na vitki Melanii res deluje preširoko. In kakšna je cena takega plašča? Nič kaj nizka, saj stane 2.990 ameriških dolarjev.

Tokrat je naredila še eno izjemo - ni nosila visokih petk, temveč Diorjeve škornje z ravnim podplatom. Njen stajling je po družbenih omrežjih sprožil številne komentarje, marsikomu se je zdelo, da ji ne pristoji. Kaj pa vi mislite? Poglejte si fotografije, ki so zaokrožile po družbenem omrežju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melania Trump Stylebook (@melaniatrump.style)

Priporočamo