Melania Trump: V pričakovanju volitev!

Melania Trump: V pričakovanju volitev! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
4. 11. 2016

Predsedniške volitve, že 58. v Združenih državah Amerike, so se prevesile v odločilne tedne pred dnevom D v začetku novembra, in sicer 8. novembra, ko bodo Američani izvolili novega predsednika ZDA.

Predsedniški boj dveh finalistov oziroma kandidatov na republikanski in demokratski strani med Donaldom Trumpom in Hillary Clinton gre v zadnjih tednih na nož, saj vsak glas šteje. Svetovni mediji so polni raznolikih prijetnih in manj prijetnih zgodb, tako z ene kot z druge strani, a to ni nič nenavadnega, saj je pri volitvah že običajno, da se iz predala vzamejo tudi zaprašene zgodbe, na katere so vpleteni skozi leta pozabili.

Eden izmed vodilnih italijanskih tednikov Gente že od samega začetka spremlja zgodbo Melanie in Donalda in v eni od zadnjih številk je objavil tudi Melanijine izjave, ki svojemu možu, čeprav mu po zadnjih medijskih grafih oz. anketah ne kaže na zmago na predsedniških volitvah, stoji ob strani in skrbno izbira besede tudi pri razkrivanju njune zasebnosti.

"Moj mož Donald je v postelji prava seks bomba. Ljubim ga, pri čemer denar nima prav nobene zveze, pa čeprav te očitke poslušam na vsakem koraku. Kajti ne moreš se poljubljati z letalom ali luksuznim avtomobilom," je bila direktna Melania za revijo Gente. Trumpova žena je tudi še vedno popolnoma prepričana, da bo njenemu možu Donaldu uspelo v zadnjem trenutku zmagati in bo postala prva dama ZDA. Tega ne moremo kar odpisati, saj so Američani zelo nepredvidljivi in se v zadnjem trenutku odločijo, za koga bodo volili. Torej, pustimo se presenetiti, saj je dan pomembne odločitve pred vrati in morda bo slovita predsedniška Bela hiša le imela tudi manjši, a pomemben slovenski sij.

Priporočamo