Melania Trump z odločnim odgovorom nad izjavo modne urednice Anne Wintour!

Melania Trump z odločnim odgovorom nad izjavo modne urednice Anne Wintour! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 4. 2019

Ena od najvplivnejših žensk v svetu mode in urednica ameriške izdaje revije Vouge, Anna Wintour, je že pred časom v pogovoru za CNN namignila, da se Melania Trump ne bo več pojavila na naslovnici svetovno znanega Vougea.

Poznavalci ugibajo, da je do tega prišlo za to, ker je Vouge naklonjen demokratom, medtem ko je Melania žena republikanca Donalda Trumpa.

Čeprav Wintourjeva tega ni izjavila neposredno, so številni gledalci prepričani, da je s svojimi besedami potrdila dejstvo, da so prvi dami ZDA vrata do Vougea zaprta. Očitno je tudi Melania njene besede razumela tako, vsaj po njenemu odzivu sodeč.

Po intervjuju so namreč iz Melaniinega urada poslali odločno izjavo: "Naslovnica modne revije Vouge ni nekaj, kar bi lahko definiralo gospo Trump. Ona je bila na naslovnici že veliko pred tem, ko je prevzela funkcijo prve dame. Njena vloga prve dame ZDA in vse, kar dela, je pomembnejše od neke fotografije. To pa dodatno kaže na dejstvo, kako je industrija modnih časopisov pristranska, Anna Wintour pa negotova," je med drugim zapisano v sporočilu.

Melania Trump se je na naslovnici Vougea sicer pojavila pred poroko z Donaldom Trumpom, že leta 2005.

Priporočamo