Melania v intervjuju za ABC prvič o moževih domnevnih aferah!

Melania v intervjuju za ABC prvič o moževih domnevnih aferah! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 10. 2018

Prva dama ZDA Melania Trump je v intervjuju za televizijsko hišo ABC prvič odgovarjala na vprašanja o domnevni aferi Donalda Trumpa, razgovorila pa naj bi se tudi o stvareh iz osebnega življenja, o katerih je javnost doslej samo ugibala, poroča hrvaški portal 24sata.

V televizijskem napovedniku izpostavljajo, da v tem intervjuju ni bilo "prepovedanih vprašanj." Melanio je tako novinar spraševal o gibanju #MeToo in o tem, kako je domnevna afera njenega moža, predsednika Donalda Trumpa, vplivala na njun zakon. Celoten intervju bodo predvajali 12. oktobra.

Melania Trump je podprla ljudi, vključene v gibanje MeToo, a je hkrati poudarila, da tisti, ki obtožujejo za spolno zlorabo morajo imeti "trdne dokaze."

"Podpiram ženske in treba jih je slišati. Moramo jim ponuditi podporo. Ampak tudi moškim, ne samo ženskam," je dejala v pogovoru za ABC  med njenim nedavnim obiskom v Afriki. 

Na vpračanje, ali misli, da so moški, ki so obtoženi za neprimerno vedenje in o katerih so se razpisali mediji, obravnavani nepošteno, je dejala, da so za to potrebni "trdni dokazi."

"Res morate imeti trdne dokaze. Ne morete kar tako nekomu povedati 'bila sem spolno zlorabljena' ali "ti si mi to naredil', ker mediji včasih gredo predaleč in znajo na nekorekten način prikazati neke zgodbe," je pojasnila Melania ob vztrajanju, da  res podpira ženske.

Priporočamo