Melanie Griffith je nekoč veljala za eno najlepših igralk, danes pa je pri 66 letih videti takole

24. 11. 2023
Deli
Melanie Griffith je nekoč veljala za eno najlepših igralk, danes pa je pri 66 letih videti takole (foto: Profimedia)
Profimedia

Igralka Melanie Griffith ne skriva, da je večkrat odšla pod nož in da sprva sploh ni vedela, da je po operaciji videti tako zelo grozno.

Zvezdnica Melanie Griffith je med hollywoodskimi igralkami ena redkih, ki si je upala priznati, kar se je že dolgo sumilo: da je odšla pod nož, da bi v svetu, kjer je staranje skoraj prepovedano, spet sijala v vsej svoji mladostni podobi, saj so hollywoodski producenti do igralk in staranja zares neusmiljeni.

V intervjuju za East Bay Times je pred časom tudi povedala, da je imela lepotnega kiruga, ki ni dobro opravil svojega dela, a se tega sama sprva sploh ni zavedala. "Ne, nisem se zavedala, dokler ljudje niso začeli govoriti: 'O moj bog, kaj je naredila?!' Bila sem tako prizadeta," se spominja. "Šla sem k drugemu zdravniku, ki je začel raztapljati vse te stvari, ki jih je vstavila ta druga zdravnica. Upam, da sem zdaj videti bolj normalno."

https://govorise.metropolitan.si/traci/domaci-traci/petra-kercmar-50-let/?ptoken=InBldHJhLWtlcmNtYXItNTAtbGV0Ig:1r68qd:WWgdafa-kwthaa--rrIqu78MMAjsWk9hv2fOjyvpY-I

Griffithova se tudi ne zadržuje, ko govori o svojem boju z odvisnostjo, hkrati pa pravi, da njen čas v rehabilitaciji ni vplival na njene otroke. "Kot mama sem bila povsem funkcionalna. Nisem pijana ležala na tleh, da ne bi vedela zase," je dejala Griffith. "Nisem naredila nekaterih stvari, ki bi jih verjetno morala, ampak večinoma sem bila tam za svoje otroke. Imeli so neke vrste privilegirano cigansko življenje."

Profimedia

Dvakrat je bila poročena z Donom Johnsonom, s katerim imata skupaj hčerko Dakoto Johnson nato pa se je leta 1996 poročila s španskim igralcem Antoniom Banderasom. Njun zakon se je končal leta 2014.

"Mislim, da je bil del razloga za razpad mojega zakona z Antoniom v tem, da sem se osebnostno zataknila; nihče drug za to ni kriv," je dejala. "Preprosto sem se jaz osebno zataknila in tega ne bom več dopustila, želim uživati v življenju, želim početi, karkoli si želim," je bila iskrena.

Danes živi zelo polno življenje, ves čas zahaja v telovadnico, potuje in se rada druži s prijatelji in zdi se, da se je njeno življenje precej spremenilo, saj se trudi ohranjati zdrav življenjski stil in biti na voljo svojim otrokom, s katerimi je zelo tesno povezana.

Bonus video: Tomo Križnar in Igor Drnovšek│"Glasba potuje po svetu hitreje kot religija!"