Melanie Griffith obžaluje plastične operacije

Melanie Griffith obžaluje plastične operacije (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
17. 4. 2017

Hollywoodska zvezdnica Melanie Griffith je minuli teden javnost presenetila s kar dvema razkritjema.

Povedala je namreč, da obžaluje številne lepotne operacije, ki se jim je podvrgla, veliko več zanimanja javnosti pa je požela njena izjava, povezana z razpadom zakona s kolegom Antoniom Banderasom.

Junija leta 2014 je bila javnost kar precej presenečena, ko je izvedela, da se ameriška igralka Melanie Griffith in njen španski stanovski kolega Antonio Banderas po 18 letih ločujeta. Njun zakon je namreč spadal med najdaljše hollywoodske ljubezenske zgodbe, poleg tega pa je slovel kot nadvse trden.

melanie griffith

A očitno med zvezdnikoma vendarle ni bilo vse tako rožnato, kot so si številni predstavljali, saj sta se decembra 2015 tudi uradno ločila. Čeprav sta se 59-letna igralka in 56 letni igralec, režiser, producent ter pevec razšla v prijateljskem duhu in da vse od ločitve v intervjujih rada poudarjata, da se imata še vedno rada, pa do zdaj še nihče od njiju ni razkril, zakaj sta se razšla.

No, pred kratkim pa je Melanie končno zbrala pogum in se dotaknila tudi te teme. V pogovoru za revijo Porter je bila sicer zadržana in ni razkrila nobenih podrobnosti, je pa zato izrazila samokritiko: "Mislim, da je eden od razlogov za to, da je moj zakon z Antoniom razpadel, ta, da sem obtičala. Nihče drug ni kriv. Preprosto sem osebno obtičala in ne bom dopustila, da se to zgodi še enkrat. Hočem uživati v življenju in početi to, kar si pač želim početi."

melanie griffith

Znano je, da je Antonio že leta 2014 našel novo ljubezensko srečo. Njegovi 20 let mlajši srčni izbranki je ime Nicole Kimpel, prihaja iz Nizozemske in dela kot naložbena svetovalka. Melanie, ki mu je leta 1996 povila hčerko Stello Del Carmen, pa je še vedno samska, kar je pojasnila takole: "Ko gre za moške, sem sramežljiva in zelo zadržana. V skoraj dveh letih, odkar sva ločena, nisem še nikogar spoznala. Ne hodim na zmenke, nihče me ni povabil na zmenek. Ven hodim s svojimi prijateljicami."

Kdo ve, morda pa bo prav med enim od druženj s prijateljicami njeno pozornost pritegnil kakšen postaven možakar ...

Tim Jeras

Priporočamo