Meryem Uzerli (Sulejman Veličastni): Življenje daleč stran od glamurja

Meryem Uzerli (Sulejman Veličastni): Življenje daleč stran od glamurja (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
12. 7. 2018

Meryem Uzerli je po seriji Sulejman Veličastni postala ena najbolj iskanih turških igralk.

A če ste mislili, da je njeno življenje zvezdniško, se zelo motite. Živi daleč stran od blišča in je svoje življenje povsem posvetila hčerki Lari, ki jo vzgaja sama. Na svojem profilu družabnega omrežja pa dostikrat podeli kakšno fotografijo iz zasebnega življenja. Pravi, da je danes srečna ženska in uživa v materinstvu.

A med nosečnostjo in takoj po porodu je imela težke preizkušnje. Hčerko ima z borznim posrednikom Canom Atesom, ki ni bil nič kaj navdušen, ko je izvedel, da je Meryem noseča. Silil jo je k splavu, ko pa je to zavrnila, jo je zapustil. Igralka je padla v težko depresijo in je tudi razmišljala o samomoru. Cana ni bilo pri porodu, prisotna je bila Meryemina prijateljica Ana, ki ji je vseskozi stala ob strani. Tik pred porodom se je Can sicer pokesal in jo prosil odpuščanja in bojda je celo izrazil željo, da bi bil na porodu, a Meryem ni več želela. Danes, malo več kot štiri leta po rojstvu Lare, je vse to za Meryem in končno lahko živi mirno življenje mlade ženske in srečne mamice.

Meryem Uzerli: Življenje daleč stran  od glamurja

Seveda se tu in tam pokaže v javnosti in na kateri od prireditev, kot recimo na rdeči preprogi letošnjega filmskega festivala v Cannesu, kjer je plenila poglede. A kakor sama pravi, je najraje mama. Trenutno je samska in pravi, da ji to ustreza, ko bo srečala pravega, pa bo razmišljala drugače.

Besedilo: Sandra Bratuša