Michael Bolton: Ima hude razvade!

Vir: Lea
21. 1. 2010

Sloviti ameriški glasbenik konec meseca, natančneje 25. januarja, prvič prihaja v Slovenijo, kjer ga že nestrpno pričakujejo vsi zvesti oboževalci. Na odru se mu bo pridružil tudi hrvaški glasbenik Tony Cetinski, ki pa zagotovo ne bo imel tako zanimivih zahtev med bivanjem v Ljubljani kot ekipa Michaela Boltona.

Uspelo nam je izbrskati podatek, da bo do glasbenika v zaodrju lahko dostopal le tisti, ki bo imel izrecno dovoljenje in posebno prepustnico. V zaodrju bo Boltona morala čakati tudi urejena soba, v kateri ne sme manjkati različnih vrst brisač, najbolj dragocenega mila in tudi sveč. Za okrepčilo si bo glasbenik privoščil zeleni čaj Yogi s super oksidanti, vodo Fiji in vino višjega cenovnega razreda.

Pijača je določena tudi po dnevih. Tako mora biti ob ponedeljkih in petkih na voljo chardonay ali sauvignon blanc.

Tudi pri hrani celotna ekipa ni varčevala z zahtevami: želijo imeti pšenični, rženi in beli kruh, večerjo pa si bo Michael Bolton izbral med vsaj tremi meniji japonske, indijske, tajske, italijanske, kitajske in mediteranske kuhinje. Jedilnik je vsak dan drugačen, 30-članska ekipa pa zahteva tako mesni kot vegetarijanski meni. Nikakor pa se med njihovim bivanjem v Sloveniji nikjer ne smejo pojaviti jagode.