Michael Buble: Diagnoza mu je zlomila srce

19. 11. 2016 | Vir: Story
Deli

Že dolgo časa ni javnosti tako močno pretresla nobena novica kot ta, da se ovita v žalost Michael Buble in njegova žena, manekenka argentinskega porekla Luisana Lopilato, podajata v težko bitko z boleznijo njunega starejšega sina Noaha.

Zdaj je kariera obeh na stranskem tiru, prihodnost triletnega fantka pa v rokah najboljših zdravnikov v Združenih državah Amerike: "Prosiva vas za molitve in spoštovanje do zasebnosti. Pred nami je dolga pot in upava, da s podporo družine, prijateljev in oboževalcev po vsem svetu premagamo diagnozo rak."

Več, razumljivo, nista želela izdati - niti natančnejših podatkov o vrsti obolenja - saj je novica pretresla čez noč. Še teden dni pred tragično objavo na Facebooku je kanadski pevec v tisku zaupal, da sta fanta (zakonca imata namreč še desetmesečnega sina Eliasa) v redu in da je izjemno srečen, ker se odlično razumeta - diagnozo sta tako izvedela malce po tem, ko je Noah bolehal za prehladom, ki je bil podoben mumpsu. Javnost je novico seveda pograbila in nemudoma so se pojavile špekulacije, na katere se je prek nacionalne argentinske televizije odzvala kar sestra Bublejeve žene, Daniela Lopilato: "Michael in sestra bosta več objavila takrat, ko bosta čutila, da je to potrebno. Sama ne morem trditi ničesar, zgolj to, da ni levkemija in da ni prizadeto centralno živčevje. Prosim vas, da ne razpravljate o nečakovi bolezni, saj nimajo vsi otrok in vsi ne razumejo nastale situacije."

Par po pripovedovanjih, čeprav je diagnoza strla njuna srca, ostaja pozitiven, saj je mali Noah veliki borec: "Vedno sva poudarjala pomembnost družine in ljubezen, ki jo v sebi gojiva do svojih otrok."

Nova Story že v prodaji

Story 46/2016

Story 46/2016, od 10. 11. 2016