Michael Bublé se umika iz glasbenega sveta

31. 10. 2018 | Vir: Nova
Deli
Michael Bublé se umika iz glasbenega sveta (foto: Profimedia)
Profimedia

Glasbenik Michael Bublé je javno povedal, da se po sinovem boju
z rakom za nedoločen čas umika iz glasbe in javnega življenja.

Michael je odločen: “Po boju sina z rakom nimam več ne moči ne energije za slavo,” je naznanil pevec, da vsaj za nekaj časa odhaja v pokoj. Svoj zadnji intervju je dal za časnik Daily Mail, in to je to. V njem je povedal, da ko je izvedel, da ima njegov sin Noah (4) raka, je želel kar umreti. “Vse v meni se je spremenilo in celotno dojemanje življenja je postalo povsem drugačno. Zdaj težko govorim o vsem tem, ne da bi zajokal,” je odkrit 42-letni pevec.

In čeprav je zdaj sin ozdravel, se je Michael vseeno odločil za umik iz javnega življenja. “Naredil sem enkratno kariero in odhajam, ko sem še na vrhu,” so njegove besede. “Ne prenesem več tega narcisizma in pehanja za denarjem.”Mali Noah je trenutno zdrav deček, njegov rak je v stanju remisije, kar pomeni, da simptomi popuščajo. “Naše življenje se zdaj počasi vrača v normalne tirnice. Želim pa se zahvaliti vsem našim oboževalcem, ki so nam ob teh težkih trenutkih stali ob strani in so molili za nas. Vsa naša družina je prav začutila ljubezen vseh ljudi.” Noah je premagal raka na jetrih, a mora seveda še vedno redno hoditi na preglede k zdravniku. “Ko je Noah zbolel, so se za nas začeli strašni časi,” pravi Michael.

Čeprav je Michael objavil odhod s scene, bo čez mesec dni izdal nov album, ki ga je pripravljal, imenuje pa se Love. “Te svoje radikalne odločitve nisem sprejel kar tako. Svojemu menedžerju sem najavil, da si želim desetletni odmor, ker se moram odpočiti od vsega, kar se je dogajalo,” pravi Michael in dodaja, da je ideja za ta zadnji album prišla spontano. Ko so nekega dne s prijatelji iz benda klepetali in jedli pico ter igrali video igrice, so prišli na idejo, da bi bilo fino narediti en album.

Ves denar od izkupička od prodaje albuma bo šel za programe, ki se bojujejo proti raka. Doslej je Michael prodal že skoraj 50 milijonov plošč in zagotovo bo zadnja velika uspešnica.Družini se je pred dvema mesecema zgodila lepa stvar, ko je Michaelova soproga Luisiana Lopilata (31) povila deklico Vido Amber. Tako imajo zdaj tri otroke, poleg Noaha še dveletnega sina Eliasa. Michael je svojo 12 let mlajšo argentinsko manekenko spoznal med snemanjem videospota za pesem Haven't Met You Yet. Poročila sta se leta 2011 v Buenos Airesu.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia