Michael Buble: Triletni sin Michaela Bubleja zbolel za rakom

14. 11. 2016 | Vir: Lea
Deli
Michaelu in ženi družina pomeni več od uspeha. (foto: Profimedia)
Profimedia

V petek, 4. novembra, je priljubljeni pevec Michael Buble na Facebooku svojim sledilcem sporočil žalostno novico, da ima njegov prvorojenec, triletni sin Noah, raka.

Noah je velik borec, zato bo premagal težko bolezen.
Družini je v veliko pomoč tudi igralka Shannen Doherty, ki se sama bojuje s težko obliko raka na prsih: “Zaupajta zdravnikom. Zaupajta sebi in Noahu.”

Zaradi številnih ugibanj in napačnih informacij je v ponedeljek pred javnost stopila Michaelova svakinja Daniela in javnost ter medije predvsem prosila, naj ne ugibajo o fantkovi bolezni, saj je družina že tako ali tako v grozni stiski.

"Vsi smo obupani. Ker se je pojavilo preveč ugibanj in informacij, da ima Noah levkemijo, me je družina prosila, naj vam sporočim, da ima fantek raka, in vas prosijo predvsem za mir in sočutje. Družina je močno prizadeta, Michael in njegova žena sta popolnoma strta, a seveda se bodo vsi borili za Noahovo ozdravitev. Vsi, ki imate otroke, si lahko predstavljate, kakšno grozo preživljajo Bublejevi. Bolezen je že sama po sebi nekaj težkega, ko zboli otrok, pa je to sploh grozljiva izkušnja. Obljubimo vam, da bomo več informacij dali v prihodnjih tednih," je za medije povedala Daniela. 41-letni pevec je na Facebooku tudi zapisal, da sta bila  z ženo vedno zelo odkrita glede družine in tega, kako pomembni so zanju otroci, zato sta se tudi odločila, da žalostno novico povesta javnosti: "Z ženo sva na stran potisnila svoji karieri, saj bova zdaj ves svoj čas in moči namenila najinemu Noahu in njegovi ozdravitvi. Zdaj vas prosiva le za vaše molitve in to, da spoštujete našo zasebnost. Zmagali bomo v tej bitki, tudi z božjo pomočjo. Najin Noah je velik borec."