Jackson v zvezi z Liberacejevim ljubimcem?

Michael Jackson (foto: Getty Images) Getty Images
Vir: Lea
13. 6. 2013

Scott Thorson, 54-letni nekdanji fant pokojnega pianista Liberaceja, se je pogosto družil s pokojnim kraljem popa. Trdi, da sta se zbližala konec sedemdesetih let, po eni od pevčevih plastičnih operacij.

Jacko je po Scottovih besedah po operativnem posegu okreval v Liberacejevi vili v Palm Springsu in ko ga je nekoč obiskal v njegovi sobi, naj bi ga Jacko povabil v posteljo.

"Zaklenil sem vrata, potem pa sva se eno uro poljubljala in 'mečkala'. To je bil začetek najinega razmerja," pravi Thorson in dodaja, da je njuna zveza trajala šest let, a sta jo ves čas tajila, ker sta se bala Liberacejeve reakcije.

O slavnem pianistu so posneli tudi biografsko dramo, v kateri vlogo Liberaceja igra 68-letni Michael Douglas, njegovega ljubimca Scotta Thorsona, ki je 40 let mlajši od Liberaceja, pa upodablja 42-letni Matt Damon.

V eni od bolj bizarnih scen v filmu Behind the Candelabra (Za svečnikom) vidimo Liberaceja, naj­bolje plačanega ameriškega zabavljača v obdobju od petdesetih do sedemdesetih let, kako lastni gromozanski portret sname s stene in ga kaže plastičnemu kirurgu.

Ob tem ga prosi, da na njegovem mladem ljubimcu Scottu Thorsonu, opravi niz plastičnih operacij, da bi bil ta čim bolj podoben prav njemu.

Več izveste v članku Michael Douglas v vlogi, vredni oskarja!