Michelle Hunziker pri 41 letih na plaži s svojo postavo jemlje dih

Michelle Hunziker pri 41 letih na plaži s svojo postavo jemlje dih (foto: Profimedia) Profimedia
14. 5. 2018

Bivša žena Erosa Ramazzottija, Michelle Hunziker, je tudi dan danes še vedno prava lepotica, ki na plaži obrača številne glave.

Michelle Hunziker je od nekdaj veljala za veliko lepotico, ki je plenila veliko pozornosti fotografskih objektivov. A tudi zdaj, ko so za njo že trije porodi in je dopolnila 41 let, je njena postava že vedno videti do potankosti izklesana.

Nedavno je s svojim soprogom Tomasom Trussardijem in hčerkama Sole in Celeste uživala na počitnicah v Italiji, v zelenih kopalkah pa je bila na plaži prava morska sirena. Michelle, ki je bila v preteklosti poročena z Erosom Ramazzottijem, je bila vedno prava lepotica, za svojo postavo pa se je vedno zelo trudila. "Skušam jesti zdravo in uravnoteženo. Izogibam se predelani hrani, glutenu in mlečnim izdelkom, če je le mogoče dan začnem z zelenim smoothijem, ki mi da zadostno količino vitaminov in mineralov za ves dan," je pred časom dejala v enem od intervjujev.

"Gibanje je izjemno pomembno, brez gibanja preprosto ne zdržim. Že zjutraj rada naredim nekaj zase, saj se mi zdi, da je potem moj dan videti povsem drugače."

Vsekakor je lepo vidno, da Michelle odlično skrbi za svoje telo, saj bi se s svojo postavo lahko postavila ob bok tudi veliko mlajšim predstavnicam nežnejšega spola.