Michelle Obama ljubosumna na Oprah Winfrey

Vir: Story
6. 5. 2013

Pisatelj Edward Klein je prvo damo Michelle Obama opisal kot izredno, skoraj obsesivno ljubosumno na Oprah Winfrey.

Michelle je sicer v nekem intervjuju izjavila, da je ne skrbi, da bi ji bil mož nezvest, kljub temu pa ji ni bilo prav, ko je televizijska voditeljica Oprah Winfrey preveč goreče podprla moževo predsedniško kampanjo. In čeprav je ta zatrjevala, da Obame nima rada, temveč ga spoštuje, je od Oprah in moža zahtevala, da med sabo vzpostavita distanco.

Ker se je bala, da bi doživela kaj podobnega kot Jackie Kennedy z Marilyn Monroe, je storila vse, da bi jo pregnala iz soprogovega življenja. Motilo jo je namreč, da je največja ameriška televizijska zvezdnica v nekem trenutku postala oseba, s katero se je njen mož najpogosteje posvetoval.

In tako je po vsej sili poskušala načeti njun odnos, 'smrtni udarec' pa je zadala, ko je zavrnila Oprahino pomoč pri akciji za boj proti debelosti. Zavrnitev je pojasnila z besedami, da Oprah ni sposobna imeti pod nadzorom niti svoje postave! Očitno je Michelle v tej bitki zmagala, saj Oprah v kampanji za Barackov drugi predsedniški mandat ni bilo.

Kljub temu, da sta z Barackom postala sinonim za uspešen zakon, pa je imel ta tudi vzpone in padce, glavni vzrok za številne težave pa je bilo vprašanje, kako uskladiti zasebno in politično življenje. Več o tem, preberite v članku: Michelle Obama – ženska, v katero so uprte vse oči tega sveta.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 19/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 19/2013

Story Story 19/2013, od 29. 04. 2013