Michelle Obama pritegnila pozornost na podelitvi grammyjev

Michelle Obama pritegnila pozornost na podelitvi grammyjev (foto: Profimedia) Profimedia
11. 2. 2019

Nekdanja ameriška prva dama Michelle Obama je presenetila občinstvo in gledalce pred malimi ekrani, ko se je pojavila na odru na podelitvi grammyjev. Občinstvo jo je pozdravilo s tolikšnim navdušenjem, da je morala še enkrat začeti s svojim govorom.

Michelle je na oder stopila v bleščeči obleki, družbo pa so ji delale Alicia Keys, Lady Gaga, Jada Pinkett Smith in Jennifer Lopez, ki so spregovorile o tem, kako je glasba vplivala na njihova življenja.

Tudi Michelle Obama je govorila o moči glasbe in izpostavila, kako ji je prav glasba vedno pomagala, da pove svojo zgodbo. "Ne glede na to, ali nam je pri srcu country, rap ali rock, nam glasba vedno pomaga deliti svoje dostojanstvo in žalost, upe in radosti. Omogoča nam, da slišimo drug drugega, da drug drugega povabimo noter. Glasba nam kaže, da je vse pomembno, vsaka zgodba z vsakim glasom, vsaka nota vsake pesmi. Ni tako, dame?", je dejala Michelle.

Po nastopu se je nekdanja prva dama oglasila tudi na Twitterju, kjer je zapisala, da je želela biti ob Alicii Keys na njen veliki večer.

Priporočamo