Michelle Obama razkrila, kaj se je skrivalo v modri škatli, ki jo je dobila od Melanie Trump

Michelle Obama razkrila, kaj se je skrivalo v modri škatli, ki jo je dobila od Melanie Trump (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2018

Nekdanja prva dama ZDA Michelle Obama je razkrila, kako zelo nepripravljeno se je počutila, ko je na dan ustoličenja novega ameriškega predsednika Donalda Trumpa od njegove žene Melanie Trump prejela prikupno darilo.

Se še spomnite, kako je na dan ustoličenja novega ameriškega predsednika Donalda Trumpa, bodoča prva dama ZDA Melania Trump svoji predhodnici Michelle Obama podarila darilo, ki se je skrivalo v čudoviti modri škatli?

Michelle Obama je bila ganjena nad gesto bodoče prve dame ZDA, a je bila obenem tudi zelo živčna, saj preprosto ni vedela, kam bi lahko odložila darilo oz. koga bi lahko prosila, da bi poskrbel za modro škatlo, ki jo je nosila v rokah.

"Ko sem videla tisto modro škatlo mi je vzelo dih, saj nisem vedela, kaj naj zdaj naredim. Ob meni ni bilo nikogar od osebja, saj je večina njih že čakala na Pennsylvania aveniji, kjer se je kasneje začela proslava. V vsej tisti zmedenosti sem uspela reči le "prinesla si mi darilo" to pa je bilo tudi vse, kar sem uspela povedati," je bila iskrena Michelle in dodala: "Na vseh protokolarnih dogodkih si vajen, da je vedno vse natančno določeno. Vedno ti povejo, kam se boš usedel, kje moraš stati, kje moraš hoditi, nič ni prepuščeno naključju. In, ko sem videla njeno darilo, se je v moji glavi pojavila panika, preprosto nisem vedela, kam naj odložim škatlo, mislila sem si, da bom morala cel dan hoditi naokoli s škatlo."

Vse je elegantno rešil takratni predsednik ZDA Barack Obama, ki je hitro videl v kakšni situaciji se je znašla njegova žena, zato je škatlo hitro vzel iz njenih rok in jo odnesel v hodnik Bele hiše, da se je nato lahko začelo uradno fotografiranje.

Seveda je vse vedno zanimalo, kaj je Melania podarila prvi dami ZDA. "V Tiffany škatli je bil srebrn okvir, ki je zelo ljubek," je razkrila Michelle in tako naredila konec ugibanjem.

Priporočamo