Michelle Pfeiffer pozirala brez šminke: Igralka je nadvse mladostna!

Michelle Pfeiffer (foto: Profimedia) Profimedia
2. 12. 2019

61-letna igralka Michelle Pfeiffer velja za eno najatraktivnejših žensk na svetu, nekajkrat se je celo znašla na vrhu lestvic najbolj zaželenih žensk sveta.

Pred kratkim pa je na Instagramu objavila svojo sliko, na kateri je brez trohice šminke. Kljub temu je igralka še vedno zelo mladostna. Na takem videzu jih zagotovo zavida na tisoče žensk.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Excited to see my family for Thanksgiving, but will miss my Montreal crew 💙

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on

Slika je zbrala več kot 100.000 všečkov, njeni oboževalci niso nikakor mogli skriti navdušenja. Zasuli so jo s številnimi komplimenti na račun njenega res lepega videza.

"Zaradi tebe se veselim staranja," se je glasil eden od zapisov. Sicer pa to ni njena prva taka objava. Tudi v preteklosti je svoje oboževalce razveseljevala s fotografijami, na katerih je čisto naravna.

Michelle v najstniških letih ni bila najbolj zadovoljna s svojim videzom, pa tudi njena samozavest ni bila na tako visoki ravni, kot je danes. Sama pravi, da je uresničila svoje življenjske cilje: postala je uspešna igralka, ima svojo družino in prijatelje ter iskreno uživa v življenju. To se ji vsekakor pozna tudi na obrazu, na katerem ni videti zagrenjenosti.

Priporočamo