Michelle Pfeiffer razkriva, da se že 25 let počuti kot najsrečnejša ženska na svetu!

Michelle Pfeiffer (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2019

Holywoodska igralka Michelle Pfeiffer, ki je dolgo veljala za eno od najlepših igralk, je pred kratkim odprla svoj profil na družbenem omrežju Instagram in se kmalu pohvalila s častitljivim jubilejem, 25. obletnico poroke!

Lepa Michelle je že četrt stoletja poročena s televizijskim scenaristom in producentom, ki je sicer avtor številnih priljubljenih nadaljevank - Davidom E. Kelleyjem.

Na skupni sliki, ki je bila posneta med proslavo obletnice poroke, je Michelle opisala svoja čustva in poudarila, da je zadnjih 25 let najsrečnejša ženska na svetu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My #SundayLove on our recent wedding anniversary - the luckiest girl in the room for 25 years.

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on

Michelle in David sta se spoznala na zmenku na slepo, ki so jima ga leta 1993 organizirali prijatelji. Davidu je bila nemudoma všeč in jo je že naslednji teden povabil v kino. Njuna zveza je že od začetka veljala za resno.

Zgolj 10 mesecev po spoznavnem večeru sta se poročila, istega dne pa sta tudi krstila posvojeno hčerko Claudio Rose. Njuno ljubezen je še poglobilo rojstvo sina Johna Henryja, ki je na svet pokukal natanko devet mesecev po poroki.

Glede na to, da živita v svetu slave in pogosto lažnega blišča, je njuna dolgoletna zveza še kako občudovanja vredna.

Priporočamo