Michelle Williams:"Če imaš občutek, da te ljudje ves čas gledajo, si je nemogoče nabirati avtentične izkušnje v življenju!"

Michelle Williams:"Če imaš občutek, da te ljudje ves čas gledajo, si je nemogoče nabirati avtentične izkušnje v življenju!" (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
31. 12. 2016

Michelle Williams še vedno trpi zaradi smrti svojega nekdanjega partnerja Heatha Ledgerja, ki se je za vedno poslovil pred skoraj devetimi leti. Precej veliko neprijetnosti pa ji povzroča tudi življenje pod lupo javnosti.

Ameriški igralki Michelle Williams ni lahko. Zvezdnica, ki je septembra dopolnila 36 let, namreč še vedno žaluje za svojim nekdanjim življenjskim sopotnikom in očetom 11-letne hčerke Matilde Rose. Govorimo seveda o avstralskem igralcu in režiserju Heathu Ledgerju, ki je pri komaj 28 letih umrl 22. januarja 2008. "Nisem pričakovala, da bom pri 36 letih in z 11-letno hčerko še na trgu. Tega si nisem tako predstavljala," je v intervjuju za revijo Porter o prezgodnji Heathovi smrti dejala Michelle, ki je trenutno uradno samska, čeprav se je v zadnjem času govorilo, da se je med snemanjem drame Manchester by the Sea zapletla s Caseyjem Affleckom, mlajšim bratom hollywoodskega zvezdnika Bena Afflecka. Heathova tragična smrt pa ni edini razlog za to, da se Michelle, ki zatrjuje, da se ji ne mudi s poroko, ne počuti dobro in prijetno v svoji koži. Večji del krivde za to namreč nosi dejstvo, da je njeno življenje ves čas na očeh javnosti.

Hotela je končati slavo

Že vse od leta 1998, ko je doživela preboj s priljubljeno najstniško serijo Simpatije, v kateri je upodabljala Jen Lindley, je svetlolaska, ki o sebi pravi, da je – kot kakšna mačka – navezana na svoj dom in da posledično čas najraje preživlja doma, izpostavljena javnosti in se počuti opazovano. Zaradi Heathove smrti pa se je znašla še bližje središču pozornosti. V intervjuju za ameriško izdajo modne revije Elle je razkrila, da ji zanimanje javnosti za njeno zasebnost onemogoča, da bi živela normalno življenje, in priznala, da zaradi tega zelo trpi.

"Če imaš občutek, da te ljudje ves čas gledajo, si je nemogoče nabirati avtentične izkušnje v življenju," je potožila Michelle. Balansiranje življenja med javnim in zasebnim se ji zdi nekaj strašnega in trenutno niti sploh ne ve, kako bosta s hčerko to zmogli. Ta občutek je tako grozen, da je nekaj časa povsem resno razmišljala o tem, da bi se poslovila od igralstva: "Razmišljala sem o tem, da bi končala igralsko kariero, a v resnici sem pravzaprav hotela končati svojo slavo." Michelle za zdaj torej še ni uresničila svoje 'grožnje', da bo nehala igrati, in le upamo lahko, da je tudi v bližnji prihodnosti ne bo.

Priporočamo