Mick Jagger ljubi 52 let mlajšo!

Mick Jagger ljubi 52 let mlajšo! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
13. 11. 2017

Šarmantni pevec legendarne skupine The Rolling Stones se res ne da. Kljub 74 letom je na novo zaljubljen, in to v le 22-letno filmsko producentko ...

Očitno res velja rek, da ljubezen ne pozna meja. Vsaj pri Micku Jaggerju ne, ki se je noro zagledal v kar 52 let mlajši lepotico Noor Alfallah, ki je po poklicu filmska producentka. Pred kratkim je imela skupina The Rolling Stones koncert v Parizu, kamor je prišla tudi Noor. Skupaj z Mickom je tam preživela nekaj dni in zaljubljenca sta odkrito uživala v najbolj romantičnem mestu na svetu.

Ko je bil Mick 13 let v zvezi, z zdaj že pokojno L'Wren Scott, je že kazalo, da se bo umiril. A ni bilo tako. Tolažbo je našel pri 31-letni balerini Melanie Hamrick, s katero ima tudi otroka. To je že Mickov osmi otrok, na svet pa je prijokal letos januarja. Sina sta poimenovala Deveraux Octavian Basil Jagger. Par seveda ni več skupaj, Mick pa bo vsako leto Melanie za vzdrževanje sina nakazal 150.000 dolarjev preživnine. Seveda pa bo poskrbel tudi za sinovo šolanje. Ko so ga takrat spraševali, ali se name­rava z mamo otroka poročiti, je odvrnil, da o poroki ne razmišlja več.

Mick Jagger: Ljubi 52 let mlajšo

Njegova prva soproga je bila Bianca, ki je pozneje povedala, da se je njen zakon pravzaprav končal že na poroki. Ženin se je namreč kmalu po tem, ko je dahnil usodni 'da', v Saint-Tropezu zabaval z grupi dekleti, ki so postopale po vili članov njegove skupine in si čas med čakanjem na mojstra krajšale s kajenjem marihuane.

Najslabše pa jo je odnesla soproga številka dve, Jerry Hall. Kmalu je razvila zanesljiv občutek za situacije, v katerih je njen mož skakal čez plot. Nekoč je vsa besna privihrala v njegovo hotelsko sobo in ga zalotila med seksom z modelom Nicole Kruk. Ta je vrešče zbežala iz sobe, a se je že naslednji dan pritihotapila nazaj v Mickovo posteljo. Pozneje je Nicole novinarjem povedala, da jo je ugriznil 'kot vampir', ko se je pred seksom povsem brez zavor strastno 'zakadil' vanjo. Ko je po dolgih letih varanja spočel še otroka z brazilskim modelom Luciano Morad, je Jerry zahtevala ločitev. 

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia