Mike Vale mladim: Uživajte v mladosti!

Mike Vale mladim: Uživajte v mladosti! (foto: Marko Dalbello Ocepek) Marko Dalbello Ocepek
Vir: Nova
1. 5. 2017

Priljubljeni DJ-mojster Mike Vale je redni spremljevalec dobrih zabav, odlično pa se znajde tudi na plesišču. Simpatični glasbenik se rad dobro zabave že vse od mladosti, ko si je s prijatelji kdaj pa kdaj privoščil dobro 'dozo' žuranja, pa vendar brez nekaterih osladnih osvajalnih fraz, za katere verjame, da vodijo v samsko življenje.

Skupaj s številnimi glasbeniki bo poskrbel za zabavo v Poreču, kjer nekaj tisoč mladih uživa na nepozabnem Spring Breaku.

mike vale

Vaš bioritem je zagotovo navajen na vaše pozne jutranje ure med vikendi? Vam bo to prišlo prav tudi na Spring Breaku?

Član ekipe Collegium Spring Break sem že kar nekaj let in vsako leto odidem domov z lepimi spomini in novimi doživetji. Ja, moj bioritem je zelo dober prijatelj z nočnim življenjem in poznimi jutranjimi urami. Vsekakor takšen bioritem pride prav, da si pri svojih največjih močeh v poznih urah. Letos bom sicer nastopal na plaži čez dan, tako da se bom mogoče letos na Spring Breaku celo malo odpočil.

Ste tudi sami kdaj v mladosti s prijatelji odšli na morje in se teden dni noro zabavali? Česa se v tem obdob­ju najbolj spominjate?

Eden izmed nepozabnih tednov se je zgodil, ko sem s petimi prijatelji pred približno osmimi leti šel na Ibizo, kjer smo ves teden na polno uživali. Teden dni popolnoma brez skrbi, z dobrimi ljudmi, druženje in veliko žuranja.

Bi lahko sebe takrat opisali kot 'party animal'? Ste radi zahajali v klube in plesali do zgodnjih jutranjih ur?

Ko sem kot najstnik začel zahajati v klube, smo s prijatelji večinoma hodili domov ob zgodnjih jutran­jih urah. Nikoli nisem bil pretiran 'party animal', sem pa vsekakor rad žural, vendar vedno v mejah normale.

Se dobro znajdete na plesišču?

Plesišče je moj dom.

Ste imeli kakšno posebno frazo, s katero ste takrat osvajali dekleta? Katero?

Če bi uporabljal fraze za osvajanje deklet, bi najverjetneje danes bil samski.

Kaj svetujete vsem mladim, ki se bodo udeležili letošnjega 'Spring breaka'?

Uživajte in izkoristite svojo mladost, ampak pojdite z glavo na zabavo.

Brez česa po vašem mnenju ni dobre zabave?

Dobrega didžeja, kvalitetne družbe, ambienta in dobrega zvoka.

Prav slednji vas verjetno lahko hitro spravi ob živce?

Seveda. Slabo ozvočenje je prava nočna mora. Poleg tega ni prijetno niti, če ne funkcionira oprema ali pa ta ni takšna, kot bi morala biti. Vsak didžej ima svoje zahteve in te morajo vendarle biti izpolnjene, saj le tako lahko poskrbimo za brezhiben in nepozaben nastop.

V Poreču nastop Big Foot Mame in Siddharte

Collegium Spring Break Festival 2017 letos poteka med 28. aprilom in 2. majem v Poreču. Na istem odru bosta kot vrhunec festivala nastopili priljubljeni skupini Siddharta in Big Foot Mama, ki sta navdušili že v razprodanih Stožicah, zabave željno množico pa bodo zabavali tudi Jelena Rozga, Ivan Zak, skupini Mambo Kings in Kingston, Mike Vale in drugi. V apartmajskem naselju Lanterna, kjer bo več kot 3000 enako mislečih žurerjev, bo v sklopu festivala kar sedem različnih party lokacij, letos pa so šli organizatorji še stopničko višje in še povečali vsestranski seznam nastopajočih za čisto vse okuse.

Nika Arsovski