Mila Kunis o propadu prvega zakona njenega moža

Mila Kunis o propadu prvega zakona njenega moža (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
24. 8. 2018

Igralka Mila Kunis se je razgovorila o tem, zakaj je propadel prvi zakon njenega soproga Ashtona Kutcherja, ki je bil pred njo poročen z nekoliko starejšo Demi Moore.

Marsikdo se sprašuje, zakaj Mila (34) razpravlja o nečem, kar je že zgodovina. A to še zdaleč ni tako. Čeprav sta se igralka Demi Moore (55) in Ashton Kutcher ločila že leta 2013 in je pozneje našel srečo z Milo, ga vsi še vedno povezujejo s prvo soprogo. Tej temi se je sicer izogibala, zdaj pa se je odločila za drugačno strategijo in o tem spregovorila v oddaji WTF with Marc Maron. "Imela sta povsem normalno zvezo in vzgajala njene tri otroke. Povsem normalno življenje dveh ljudi, ki se imata rada. In ne glede na to, da je bil Ashton dosti mlajši, je Demijine tri hčerke oboževal," je povedala Mila. Še danes je Ashton v stiku z Rumer (29), Scout (27) in Tallulah (24), ki jih je Demi dobila v zakonu z Bruceom Willisom (63).

Ločitev ga je prizadela

Ashton in Demi sta bila poročena kar devet let. Po tem, ko sta šla vsak svojo pot, se je Ashton za teden dni umaknil v planine. Želel je biti sam s seboj in si odgovoriti na vsa vprašanja in dvome. Čeprav ne deluje kot moški, ki bi ga razpad zveze lahko pripeljal do živčnega zloma in bi se potem zatekel k hrani, ločitve ni najbolje prenesel. Pozneje je povedal, da je imel v hišici, kamor se je zatekel pred svetom, samo vodo, čaj in beležko. "Ko sem se po ločitvi odpravil v planine, s seboj nisem vzel ne pijače ne hrane. Samo vodo in čaj za teden dni. Takrat nisem mogel govoriti z nikomer. Tudi telefon in računalnik sem pustil doma," je povedal Ashton v enem od zadnjih intervjujev. "Nekako drugi dan osame sem začel halucinirati in to je bila res enkratna izkušnja. Nato sem v beležko zapisal ime vsake osebe, s katero sem imel zvezo. In če sem se spomnil, da sem s katero med njimi imel kakšne nerazčiščene odnose, sem ji napisal pismo. Po tednu dni sem pisma tudi razposlal." Ashton ni nikoli razkril, kakšni so bili odzivi nekdanjih deklet na pisma, ki so jih prejela. A pomembno je to, da se je sam po vsej tej izkušnji v gorah počutil bolje.

Po koncu razmerja novembra 2011 je Ashton več kot leto dni čakal, da bo Demi naredila prvi korak in vložila zahtevo za ločitev. Ker tega ni storila, je ravno nekaj dni pred božičem prevzel pobudo in se oglasil na sodišču. "Demi je bila šokirana, na ta njegov korak ni računala," je novinarjem ameriškega spletnega časnika The Huffington Post povedal njen zaupni prijatelj. Toda Ashtonu je prekipelo, bil je sit zavlačevalne taktike svoje soproge, zato se je odločil, da bo vložil zahtevo za ločitev. O tem, da ne računa več na to, da bi z Demi dosegel zunajsodni sporazum, priča tudi odločitev njegove odvetnice. Laura Wasser je ločitvene dokumente vložila na vrhovno sodišče v Los Angelesu. Laura slovi kot najbolj neizprosna ločitvena odvetnica v Hollywoodu. Da odlično opravlja svoje delo, ne nazadnje dokazuje tudi seznam njenih slavnih strank – trenutno sta to nemška manekenka Heidi Klum in Maria Shriver, soproga Arnolda Schwarzeneggerja, pred tem pa so se po njeno pomoč zatekle Angelina Jolie, ko se je ločevala od Billyja Boba Thorntona, Christina Aguilera, Mariah Carey, Britney Spears in Robyn Moore, nekdanja soproga Mela Gibsona. Če je v igri Laura Wasser, se takoj ve, da gre za zelo veliko denarja.

Po 20 letih spet skupaj

Z Demi Moore sta se poročila leta 2005, ob ločitvi pa sta v javnost poslala vsak svojo izjavo. On je zapisal: "Vedno bom cenil trenutke, ki sem jih preživel z Demi. Biti poročen je ena od najtežjih stvari na svetu in ne uspe vsem, da bi zakon zaščitili pred razpadom." In čeprav je bil pozneje prepričan, da se ne bo nikoli več poročil, češ da zakon ni zanj, se je zarečenega kruha lepo najedel. Leta 2015 je dahnil usodni da Mili Kunis, s katero ima danes dva otroka. Zanimivo je, da sta z Milo snemala serijo Nora 70ta, a se takrat med njima ni zgodilo nič. "Ta zgodba je res zelo bizarna, a je resnična, čeprav ji malokdo verjame," pravi Mila. "Prisegam pa, da je resnična. Ko sva se z Ashtonom spoznala, sem bila še zelo mlada in takrat ne jaz ne on nisva niti pomislila, da bi bila kdaj skupaj. Škoda za izgubljenih 20 let ... A verjetno zdaj ne bi bila skupaj, če ne bi doživela vsak svojih izkušenj," pravi Mila.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo