Milan Popović o golih Severininih fotografijah: "To bo velika sramota za mojega sina, ko bo šel v šolo."

Milan Popović o golih Severininih fotografijah: "To bo velika sramota za mojega sina, ko bo šel v šolo." (foto: Profimedia) Profimedia
22. 8. 2018

Hrvaška pevka Severina se je znova znašla sredi velikega škandala, saj po internetu krožijo njene gole fotografije.

Hrvaška glasbenica Severina se je sredi podobnega škandala znašla že pred leti, ko je po internetu krožil posnetek, na katerem je bila med rjuhami z enim od svojih bivših ljubimcev.

Zdaj pa se ji je znova pripetil podoben škandal, ko so po svetovnem spletu začele krožiti njene gole fotografije, šlo naj bi za selfije. Njen menedžer Tomislav Petrović pa je v izjavi za 24sata namignil, da naj bi jih v javnost poslal kar njen bivši partner Milan Popović, s katerim ima pevka sina Aleksandra.

Po škandalu se je Milan Popović hitro oglasil in dejal, da je Severina zelo nepremišljena in da bo imelo takšno početje hude posledice za njunega sina Aleksandra. "Severina je imela v preteklosti različne partnerje, s katerimi nima razčiščenih odnosov. Na katerega partnerja je mislil gospod Petrović, ko je rekel, da gre za maščevanje bivšega partnerja? O kakšnih domnevno izgubljenih sodnih bitkah je govoril," se je za 24sata spraševal Popović.

"Fotografije, ki so objavljene so verjetno nastale leta 2014, ko s Severino nisva imela nobene komunikacije, bila sva sredi hude bitke za skrbništvo in nisva se pogovarjala, tako da jaz teh fotografij niti ne morem imeti," je dejal.

"Sebe imam za zelo odgovornega starša in sem zadnji, ki bi v javnost poslal takšne fotografije, na katerih je mama mojega sina gola in v kočljivih pozah, fotografije za katere vem, da bodo dodatno osramotile in vznemirile najinega sina, ki bo šel kmalu v šolo. Jaz ga ne morem, v bistvu ga nihče ne more zaščititi pred drugimi otroci, ki bodo iz njega brili norce," je bil jasen.

"To njeno obnašanje je izjemno nepremišljeno in to že drugič v njenem življenju. Ne vem ali jih je morda celo sama poslala v javnost, ker ni več tako popularna kot nekoč ali pa je to naredil kdo drug, zelo sem zaskrbljen, ker vem, da bo to velika travma in sramota za mojega sina, ko mu jih bo nekoč nekdo pokazal," je še dodal.

Priporočamo