Miley Cyrus: Bogastvo za lasne podaljške

Vir: Lea
7. 7. 2010

Ameriška najstniška zvezda je za svoje zadnje lasne podaljške odštela kar 24 tisoč dolarjev. Sedemnajstletnica jih je namreč naročila iz Italije, potem pa je morala njena newyorška stilistka Kristina Barricelli dopotovati v Los Angeles, da jih je ‘vgradila’ med njene lase.

Miley je kupila najkakovostnejše možne lase, potem pa jih je dala pobarvati, da bi se odtenek ujemal z naravno barvo njenih las,” je zvezdničin prijatelj povedal tabloidom. Sicer pa je Miley pred kratkim naznanila, da se ne namerava vpisati na kolidž, in dodala, da lahko študira tudi na stara leta, če jo bo morda zgrabila želja po izobraževanju:

“Moja sestra je dve leti hodila na kolidž, potem pa ga je obesila na klin, ker se je odločila, da želi biti pevka. In zdaj je pevka. Jaz že vem, kaj hočem početi v življenju, če me bo morda zgrabila želja po študiju, pa lahko še vedno študiram. To sem se naučila od svoje babice, ki se je na kolidž vpisala pri 67 letih, diplomirala pa pri 70. Od takrat je učiteljica, danes pa je stara 77 let.”

Priporočamo