Miranda Kerr: Avstralski angel

28. 12. 2011 | Vir: Lea
Deli

Avstralska lepotica Miranda Kerr, angel slovite modne znamke Victoria's Secret, dokazuje, da lahko ob železni disciplini tudi z veliko srčnostjo dosežeš vse, kar si zaželiš, ob tem pa ostaneš z obema nogama na trdnih tleh.

Victorijin angleček

Z okroglim obrazom, ljubkima jamicama v licih in zelo vitkim telesom ne spominja na liziko le v optičnem smislu, ampak je ravno tako tudi sladka.

Victorijin angelček Miranda Kerr nas je očarala predvsem z naravnostjo in prijetnim videzom, ki izžareva nekaj posebnega. Z rojstvom sinčka Flynna so se Mirandi, ki je izrazito družinski človek, izpolnile najlepše sanje.

Načrtovanje družine pa s Flynnom še zdaleč ni zaključeno.

Skromna, prijazna in šarmantna

Kljub vsem naštetim lastnostim pa – roko na srce – Mirande številne ženske ne marajo pretirano, saj ji predvsem zavidajo.

Poleg tega, da je zelo lepa, ima očarljivega sinčka in si je po nosečnosti bliskovito hitro povrnila staro postavo, se namreč lahko pohvali še s tem, da je njen partner vroč hollywoodski igralec Orlando Bloom.

Na vprašanje, kaj še posebej ljubi na Orlandu Bloomu, je odgovorila: ''Verjetno njegovo trdovratnost v odnosu do mene. Preprosto ni popustil, dokler me ni naposled le osvojil.''

Več v reviji Lea

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ