Mladi milijonarji

Oboževani najstnik Justin Bieber je tudi najbogatejši mladoletnik v Hollywoodu. (foto: Profimedia.hu) Profimedia.hu
Vir: Nova
23. 8. 2011

Revija People, ki slovi po svojih lestvicah bogatih, zaželenih in seksi, je tokrat naredila lestvico najbogatejših najstnikov.

In kot vse kaže, je Justin Bieber, 17 let, najbogatejši najstnik v Hollywoodu. Mladoletni pevec je v enem letu zaslužil fantastičnih 53 milijonov ameriških dolarjev, in to predvsem zahvaljujoč svojemu dokumentarcu 'Never Say Never'. Po zaslužku je Bieberjev dokumentarec prehitel celo dokumentarec Michaela Jacksona 'This Is It' in film Miley Cyrus 'Best of Both Worlds'. Na drugem mestu lestvice najbogatejših ljudi, ki v lokalih še ne smejo piti alkohola, je Miley Cyrus, 18 let, ki je v enem letu zaslužila 48 milijonov dolarjev.

Na seznamu so se znašli še igralec iz sage Somrak Taylor Lautner (16 milijonov dolarjev), Justinovo dekle oziroma nekdanje dekle Selena Gomez (5 milijonov dolarjev) ter otroci igralca Willa Smitha, sin Jaden, ki je tako kot Selena zaslužil lepih 5 milijončkov, ter hčerka Willow, ki je domov prinesla 4 milijone zelencev.

Bieberja je pred časom časopis Forbes postavil na tretje mesto na seznamu najbolj vplivnih slavnih ljudi, takoj za Lady Gaga in Oprah Winfrey.