Mnenje strokovnjakov: Meghan ni nikoli imela možnosti, da bi po priljubljenosti prehitela Kate!

Mnenje strokovnjakov: Meghan ni nikoli imela možnosti, da bi po priljubljenosti prehitela Kate! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2019

V zadnjih mesecih je glavna tema z britanskega dvora - poleg Meghanine nosečnosti - še domnevno neujemanje dveh kraljevih svakinj, žene princa Harryja in Kate Middleton, ki naj bi si bili kar pogosto v laseh.

Strokovnjaki za kraljevo družino pa pravijo, da Meghan, ki je šele osem mesecev enakopravna članica družine, nikoli ni imela možnosti, da bi zasenčila veliko priljubljenost žene princa Williama, Kate Middleton.

V Guardianu so med drugim zapisali: "Meghan ni imela možnosti, saj če pogledate trenutek, v katerem obe vojvodinji naredita isto stvar, odzivi ne morejo biti drugačni, kot so. Tako kot Meghan je tudi Kate nekajkrat prekršila protokol, predvsem z izbiro oblek, ki so krajše, a to nikogar ni zbodlo v oči."

Javnost so tudi zmotile odpovedi nekaterih članov osebja, ki je sodelovalo z Meghan, a je zadeva precej jasna: ko se pojavi nov šef, postavi svoja pravila. Tega pa nekateri ljudje preprosto ne morejo sprejeti. "Ko se družini pridruži nov član, so nekatere spremembe neizogibne, tudi če gre za kraljevo družino, ki mora spoštovati protokol in tradicijo. Tudi Meghan - tako kot drugi člani kraljeve družine - spremljajo spremembe v življenju. Nekatere stvari so zanjo nove in neznane, zato potrebuje čas, da se prilagodi," še poudarjajo v Guardianu.

Ne glede na poročanja medijev o domnevnih sporih med Kate in Meghan pa je na javnih dogodkih videti, da se vojvodinji (in svakinji) prav lepo razumeta. Njuno vedenje so pred časom analizirali tudi strokovnjaki za govorico telesa in prišli do zaključka, da je telesna gestikulacija videti prisiljena. Kako tudi ne bi bila, če sta nenehno pod budnim očesom javnosti? Lepo bi bilo, če bi njuno vedenje obravnavali tudi v luči pozornosti in kritik, ki sta ju deležni.

Priporočamo