Modni kritiki: "Melania Trump je bila oblečena v namizni prt."

Modni kritiki: "Melania Trump je bila oblečena v namizni prt." (foto: Profimedia) Profimedia
5. 7. 2018

Ameriška prva dama, Melania Trump, je s svojo modno kombinacjio, ki jo je nosila ob dnevu neodvisnosti, nekoliko razočarala modne kritike.

Američani so včeraj slavili dan neodvisnosti, v Beli hiši pa so že tradicionalno potekale številne slovesnosti. Številni Američani na ta dan svoji državi izkažejo pripadnost s tem, da nosijo kombinacijo modre, bele in rdeče, da bi na ta način izkazali pripadnost ZDA. To je včeraj storila tudi prva dama ZDA, Melania Trump, a če sicer velja za pravo modno ikono, se ji tokratna modna kombinacija ni najbolj posrečila.

Melania se je na vrtu Bele hiše pojavila v obleki modnega oblikovalca Ralpha Laurena, številni modni kritiki pa so bili nad njenim videzom vse prej kot navdušeni. Modni kritiki so ji predvsem zamerili, da je izbrala tako zelo preprost vzorec, spet drugi so bili prepričani, da je obleka veliko predolga, veliko kritikov pa se je strinjalo, da je "Melania videti kot namizni prt", nad njo niso bila navdušena niti družbena omrežja, kjer so številni menili, da je njen videz videti veliko preveč patriotski.